Αρχική / ΕΝΑΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΗΣ

ΕΝΑΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΗΣ

Κακά τα ψέματα. Ο Άρης για να σωθεί έχει ανάγκη από έναν ισχυρό οικονομικό παράγοντα. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Όταν την ομάδα την έχει βαρέσει η αφραγκία, είναι και αιχμάλωτη με χρέη που είναι αδύνατον να τα κουβαλήσει μόνη, έτσι όπως έχει κάτσει η τράπουλα.


Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους. Με Μελισσανίδη, μόνον χάρη στον Μελισσανίδη η ΑΕΚ έχει καθαρίσει τη μπουγάδα. Αμετάκλητα. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα για την ΑΕΚ ακόμα κι αν τουμπάρει ο πλανήτης. Κι αυτό λόγω Μελισσανίδη.


Στον Άρη δεν θέλουν κανένα Μελισσανίδη. Κάποιον ξένο, δηλαδή. Κάποιον εκτός οικογένειας του Άρεως. Τον θέλουν, όμως ψάχνουν ένα κορόιδο Μελισσανίδη. Κάποιον που να βάζει τα λεφτά στον μεγάλο Άρη των μεγάλων παραγόντων του Άρεως.


Καμμία διοίκηση ό, τι και να κάνει, όσο να ιδρώσει, όσο να ματώσει, είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις ανάγκες για την επιβίωση, την παλινόρθωση του Άρεως. Το αυτό ισχύει με ό, τι θεωρείται οργανωμένο, φίλαθλοι, κοινωνία μελών, ο, τιδήποτε.


Υπάρχει Μελισσανίδης στον ορίζοντα του Άρεως; Όχι, δεν υπάρχει. Μπορεί να υπάρξει; Τίποτα δεν αποκλείεται. Όλα εξαρτώνται από τις αρειανάρες, όλους αυτούς που έτσι ή, αλλοιώς είχαν συμμετοχή στην καταβύθιση της ομάδας. Πώς να εμφανιστεί “Μελισσανίδης” στον Άρη, όταν τα κλειδιά του μεγάλου Άρεως θέλουν να τα κρατούν άλλοι;


apodytiriakias

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X