Δέλλας: «Κίνητρο το παιχνίδι με την Ρόμα»

Η ΑΕΚ αντιμετώπιζε τον Ρήγα Φεραίο σε φιλική αναμέτρηση τον οποίο και νίκησε με 4-0. Ο Τραϊνός Δέλλας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τους παίκτες του ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο παιχνίδι με την Ρόμα το Σάββατο. 

«Ολοκληρώσαμε το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας καθώς υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα. Σήμερα ήμασταν σοβαροί και αυτό ήταν το ζητούμενο για το συγκεκριμένο φιλικό. Πάλι, βέβαια, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και αυτό είναι ένα θεματάκι που θα πρέπει να το κοιτάξουμε. Πήραν χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά και στόχος μας πλέον είναι σιγά-σιγά να μοντάρουμε την ομάδα για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει», τόνισε ο Τραϊνός Δέλλας. 

Ενώ για το παιχνίδι με την Ρόμα είπε πως: «Το φιλικό με την Ρόμα είναι ένα κίνητρο για τους παίκτες. Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος για να γνωρίσει, ας το πούμε έτσι, τη νέα ομάδα και πιστεύω ότι η παρουσία του κόσμου θα δώσει και κίνητρο στα παιδιά. Είναι ένα πολύ μεγάλο φιλικό για εμάς και πρέπει να το χαρούμε γιατί το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Θα βγάλουμε πάντως και κάποια συμπεράσματα, αλλά πάνω από όλα αυτό το ματς πρέπει να το χαρούμε»

Σχετικά άρθρα