Μπάρες βρώμης με νιφάδες σοκολάτας

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 4-6 άτομα</em><br /><br />150 γραμμάρια βούτυρο<br />100 γραμμάρια ζάχαρη<br />340 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα<br />1 αυγό<br />170 γραμμάρια σταγόνες σοκολάτας<br />200 γραμμάρια νιφάδες βρώμης<br />100 γραμμάρια αλεύρι<br />1/2 κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς (με αέρα).<br />Σε ένα λεκανάκι ρίχνουμε τις τις νιφάδες βρώμης, το αλεύρι και τη μαγειρική σόδα και ανακατεύουμε.<br /><br />Έπειτα στο κάδο του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, το ζαχαρούχο γάλα και το αυγό.<br />Ρίχνουμε στον κάδο το μείγμα με τις νιφάδες βρώμης, τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.<br /><br />Αδειάζουμε το μείγμα σε ορθογώνιο ταψί (20x30cm) στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά.<br />Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς και μετά το κόβουμε σε τετραγωνάκια. Διατηρούνται σφραγισμένα στο ψυγείο.</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα