Διαμαντίδης: «Ομάδα για την επόμενη δεκαετία»

«Θα πάμε βήμα, βήμα», δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης για το νέο εγχείρημα του Παναθηναϊκού, που θα παρουσιαστεί ριζικά ανανεωμένος την νέα σεζόν.

Οι «πράσινοι» έκαναν σήμερα στο ΟΑΚΑ την πρώτη συγκέντρωση τους για την καινούργια αγωνιστική χρονιά και ο αρχηγός του «εξάστερου» έδωσε το σύνθημα: «Είναι σίγουρο ότι θα είναι δύσκολη και επίπονη η προετοιμασία, όπως συμβαίνει πάντα. Θα πάμε βήμα βήμα. Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα. Άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος της διοίκησης: να δημιουργήσει ομάδα για την επόμενη δεκαετία. Ζητούμενο είναι να δίνουμε το 100% κάθε φορά».

Όταν οι δημοσιογράφοι του επισήμαναν πως όλοι όσοι υπέγραψαν το φετινό καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό τον ανέφεραν ως παράδειγμα, ο «Τρισδιάστατος» σχολίασε: «Είναι τιμή μου το γεγονός ότι οι νέοι μου συμπαίκτες αναφέρθηκαν σε εμένα. Σε ότι αφορά τους νέους σε ηλικία παίκτες, δεν χρειάζονται οδηγίες από εμένα, γιατί υπάρχει ο προπονητής. Είναι στο χέρι τους να δουλέψουν και να μην τους συγκρίνουν μαζί μου, γιατί κάθε παίκτης είναι διαφορετικός».

Από την πρώτη προπόνηση των «πρασίνων» απουσίασε ο νέος «τιμονιέρης» Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που καθοδηγεί την Εθνική Βοσνίας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού του 2015 και θα συναντήσει την ομάδα, μετά την επιστροφή της από το Καρπενήσι. Ο Τζέιμς Γκιστ πήρε άδεια να μείνει στις ΗΠΑ, για προσωπική του υπόθεση. Οι Γιώργος Παπαγιάννης, Αντώνης Κόνιαρης, που αγωνίστηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 και στο Παγκόσμιο U17 θα ενσωματωθούν στην ομάδα μεθαύριο Σάββατο (23/8) προκειμένου να ακολουθήσουν την αποστολή για το Καρπενήσι.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που επίσης, έπαιξε με την Εθνική Εφήβων στις δύο διοργανώσεις, αναμένεται να συναντήσει την αποστολή στο Καρπενήσι την προσεχή Δευτέρα (25/8). O Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είναι μέλος της Εθνικής και ο Μιχάλης Λούντζης της Εθνική Παίδων και θα ενσωματωθούν στην ομάδα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους.

Σχετικά άρθρα