«Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πρωταγωνιστεί»

«Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη», τόνισε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος πριν την έναρξη της προετοιμασίας των «πρασίνων» για την νέα αγωνιστική χρονιά.
Ο Μανωλόπουλος μαζί με τον Ισπανό Τζουσέπ Μπεροκάλ θα έχουν την ευθύνη της προετοιμασίας στο πρώτο στάδιο της και όσο θα απουσιάζει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική Βοσνίας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015.
«Ξέρετε πως ο κόουτς λείπει, όμως είμαστε συνέχεια σε επικοινωνία», είπε αρχικά ο Έλληνας συνεργάτης του Ιβάνοβιτς και επισήμανε: «Ταξιδέψαμε και τον βρήκαμε σε κάποια τουρνουά, που έπαιξε με τη Βοσνία και μας έχει πει ακριβώς τι θέλει να περάσουμε σε άμυνα και επίθεση. Παρ’ ότι θα λείπει, εμείς ξεκινάμε κανονικά, με στόχο να αποκτήσουμε φυσική κατάσταση και να τη βελτιώσουμε, όπως περνάμε αυτά που μας ζήτησε ο Ιβάνοβιτς να περάσουμε στην τακτική. Θα υπάρχουν πολλές προσαρμογές».
«Προσπαθούμε να εντάξουμε τα πολλά νέα παιδιά στην ομάδα, γιατί ο ΠΑΟ πρέπει να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη», τόνισε ο Μανωλόπουλος.
Στην φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο διακρίνονται οι Σωτήρης Μανωλόπουλος (αριστερά), Μάνος Παπαδόπουλος (αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, στην μέση) και Τζουσέπ Μπεροκάλ (δεξιά)

Σχετικά άρθρα