Μπερίσα και πιθανώς τέλος

Ο Βαλμίρ Μπερίσα έρχεται το Σάββατο το μεσημέρι –με την αποστολή της Ρόμα που θα παίξει φιλικό με την ΑΕΚ- για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και δεν αποκλείεται να είναι η τελευταία μεταγραφή του Παναθηναϊκού!

Ο Γιάννης Αναστασίου πήρε ξεκάθαρη θέση το βράδυ της Πέμπτης μετά τον αγώνα με τη Μίντιλαντ. Θέση υπέρ της παραμονής του ρόστερ ως έχει. Υπενθυμίζεται ότι ανέφερε σε ερώτηση για την ανάγκη ενίσχυσης: «Έχουμε 22 παίκτες συν 3 τερματοφύλακες. Αριθμός αρκετά ικανοποιητικός. Από τη στιγμή που είναι fit ο Πέτριτς και ο Μπαϊράμι θα επιστρέψει μετά τη διακοπή, το ρόστερ μας είναι καλό. Πρέπει να δώσουμε χώρο στην ακαδημία μας. Αν φορτώσουμε το ρόστερ απλά για να πούμε ότι κάνουμε μεταγραφές δεν θα έχει νόημα. Θα προτιμούσα το ρόστερ να μείνει όπως έχει. Ίσως πάμε με μια προσθήκη. Δεν ξέρω τι γίνεται με τον Μπερίσα και σε συνδυασμό με τα παιδιά από την ομάδα Νέων θα έχουμε βοήθειες».

Μετά από αυτό έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής μεταγραφική σύσκεψη στο Κορωπί παρουσία των Αλαφούζου, Φύσσα, Νταμπίζα, Σαραβάκου και Αναστασίου. Εκεί ο Αναστασίου επανέλαβε ότι θεωρεί πως το ρόστερ είναι πλήρες και δεν θέλει άλλη μεταγραφή στα χαφ, εκτός και αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό.

Οι Πράσινοι έκαναν μια επαναπροσέγγιση στη Νιούκαστλ για τον Μεχντί Αμπεΐντ αλλά δεν φαίνεται εκ μέρους της αγγλικής ομάδας ξεκάθαρη διάθεση να τον παραχωρήσει. Υπάρχει άλλη μια περίπτωση που εξετάζει το Τριφύλλι αλλά υπάρχουν δυσκολίες. Κατά πως φαίνεται οι πιθανότητες να μην γίνει άλλη μεταγραφή μοιάζουν περισσότερες από το να πραγματοποιηθεί.

Σχετικά άρθρα