Ανακοίνωσε Χάγκινς, παίρνει Μπούλιαν

Μετά την άρση του απαγορευτικού από την FIBA, ο Κολοσσός Ρόδου κινείται δραστήρια για την ενίσχυση του. Μετά την συμφωνία με τον γκαρντ Μάικλ Τζέιμς, απέκτησε τον Τζαμέλε Χάγκινς (φωτογραφία), ενώ έχει… δώσει τα χέρια με τον Ζβόνκο Μπούλιαν, που αγωνίστηκε την σεζόν 2010-11 στον ΠΑΟΚ.
Ο Μπούλιαν έπαιξε στην σλοβενική Κρκα την περασμένη αγωνιστική χρονιά, μετρώντας 10 πόντους, 5,2 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ ανά παιχνίδι σε 58 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της χώρας του.
Όσον αφορά στον Χάγκινς, είναι απόφοιτος του Ντελαγουέρ και την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε για λίγο στην Ροάν και στην NBDL.
Η ανακοίνωση των «θαλασσί»:
«Η ΚΑΕ Κολοσσός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Jamelle Hagins. Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.
Ο Hagins αποφοίτησε από το Delaware με τη φανέλα του οποίου είχε 9.4 πόντους και 8.6 ριμπάουντ ανά ματς στα τέσσερα χρόνια που φοίτησε στο κολέγιο ενώ τις τελευταίες δύο σεζόν του εκεί είχε μέσους όρους double-double.
Τη σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ροάν σε εννιά παιχνίδια ενώ έκλεισε τη χρονιά στην D-League με τη φανέλα των Rio Grande Valley έχοντας 5.5 πόντους και 4.2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι σε 22 ματς που αγωνίστηκε.
Who is who
Όνομα: Τζαμέλε
Επίθετο: Χάγκινς
Ύψος: 2.06
High School: William Fleming
College: Delaware
Ημερομηνία Γέννησης: 19/10/1990».

Σχετικά άρθρα