Αρχική / More / Αθλητικά / Λιανός: «Δεν δίνω τις μετοχές χωρίς εχέγγυα»
Λιανός: «Δεν δίνω τις μετοχές χωρίς εχέγγυα» thumbnail

Λιανός: "Δεν δίνω τις μετοχές χωρίς εχέγγυα"

Ο Ηλίας Λιανός τοποθετήθηκε για το ιδιοκτησιακό θέμα της ΚΑΕ Πανιώνιος τονίζοντας ότι: «Δεν μπορώ να δώσω τις μετοχές σε ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν τα εχέγγυα να αναλάβουν».

«Από το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης με τον Παναθηναϊκό είχα πει δημοσίως ότι θα φύγω», είπε αρχικά ο Λιανός και εξήγησε ότι: «Από τότε οι εντεταλμένοι μου, Νίκος Κακκαβάς και Ακης Καρτάλος, μίλησαν με τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Δάρα, που είχε ρωτήσει σχετικά, καθώς και με τα τμήματα υποδομής, αλλά ουσιαστικό ενδιαφέρον για την ΚΑΕ δεν υπήρξε. Προσφάτως προέκυψε η περίπτωση του κ. Μαργέτη, ο οποίος συναντήθηκε με τον κ. Κακκαβά, χωρίς, όμως, να έχει προχωρήσει η ιστορία σε κάτι συγκεκριμένο».

«Υπό την έννοια ότι ο κ. Μαργέτης δεν μας έχει παρουσιάσει με ποιον τρόπο θα αποκτήσει τις μετοχές και με ποια οικονομικά εχέγγυα», επισήμανε ο Λιανός και παρατήρησε ότι: «Πλέον το χρονοδιάγραμμα για να κατατεθεί φάκελος στην ΕΕΑ μοιάζει απαγορευτικό. Εγώ ως Λιανός δεν μπορώ να δώσω οπουδήποτε τις μετοχές, οι οποίες βεβαίως είναι χωρίς αντίτιμο. Δωρεάν τις δίνω. Προσφέρθηκα να τις δώσω στον Ερασιτέχνη κι από κει και πέρα ή να χειριστούν την κατάσταση οι άνθρωποι, που τον διοικούν ή να τις δώσουν αλλού, εν τούτοις δεν το δέχθηκαν. Επαναλαμβάνω ότι δεν μπορώ να δώσω τις μετοχές σε ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν τα εχέγγυα να αναλάβουν. Χρειάζονται οικονομικά και άλλα στοιχεία, τα οποία απαιτούνται από την επιτροπή επαγγελματικού Αθλητισμού».

«Θυμίζω ότι ο Πανιώνιος είναι καθαρός, δεν έχει καμία οφειλή προς το δημόσιο», υπογράμμισε ο Λιανός.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X