Οι 12 του Σιζέφσκι για Ισπανία

Ο Μάικ Σιζέφσκι λίγες ώρες μετά το τέλος του φιλικού με το Πουέρτο Ρίκο, όπου οι ΗΠΑ επικράτησαν με 112-86, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας. 

Αναλυτικά:

Στέφεν Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος), Άντονι Ντέιβις (Νιου Όρλεαν Πέλικανς), Ντεμάρ Ντερόζαν (Τορόντο Ράπτορς), Αντρέ Ντράμοντ (Ντιτρόιτ Πίστονς), Κένεθ Φαρίντ (Ντένβερ Νάγκετς), Ρούντι Γκέι (Σακραμέντο Κινγκς), Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον Ρόκετς) Κάιρι Ίρβινγκ (Κλίβελαντ Καβαλίερς) Μέισον Πλάμλι (Μπρούκλιν Νετς), Ντέρικ Ρόουζ (Σικάγο Μπουλς) και Κλέι Τόμσον (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς).

Οι τέσσερις παίκτες που τελικά κόπηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητής είναι οι: Νταμιάν Λίλαρντ, Τσάντλερ Πάρσονς, Κάιλ Κόρβερ και Γκόρντον Χάουαρντ.

Μπορεί οι Ηνωμένες Πολιτείες να μην “κατεβαίνουν” με τα μεγάλα αστέρια του ΝΒΑ, όπως είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Κρις Πολ,  ο Κρις Μπος, ο Κέβιν Ντουράντ, ο Μπλέικ Γκρίφιν, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο Κέβιν Λοβ και ο Πολ Τζορτζ, ωστόσο δε θα μπορούσε κάποιος να μην τους χρίσει ως το μεγάλο φαβορί, μαζί με τους Ισπανούς, για την κατάληψη της κορυφής. 

Σχετικά άρθρα