Έδιωξε τον Μίτσοβ από την Σερβία ο Τζόρτζεβιτς!

Η Σερβία ηττήθηκε στην Χάλα Πιονίρ από την Νέα Ζηλανδία (102-96) στο τελευταίο φιλικό της εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας (30/8-14/9), αλλά αυτό δεν ήταν το χειρότερο νέο για τους «πλάβι»…

Κατά την διάρκεια του αγώνα ο κόουτς της Εθνικής Σερβίας Σάσα Τζόρτζεβιτς απέσυρε στον πάγκο τον Βλάντιμιρ Μίτσοβ, ο οποίος έδειξε την δυσαρέσκεια του για την αλλαγή. Ο Τζόρτζεβτις και ο Μίτσοβ λογόφεραν και ο προπονητής της Σερβίας έδιωξε τον 29χρόνο περιφερειακό, πρώην της ΤΣΣΚΑ και νυν της Γαλατάσαραϊ, όχι μόνο από τον πάγκο, αλλά και από την ομάδα!

«Αυτό που έκανε ήταν απαράδεκτο», δήλωσε εξοργισμένος ο Τζόρτζεβιτς για τον Μίτσοβ και τόνισε: «Όσο θα είμαι προπονητής στη Σερβία δε θα ξαναπαίξει ποτέ. Όταν πέταξε την πετσέτα, την ίδια στιγμή αποφάσισα να τον κόψω από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Του φώναξα, δε γύρισε. Αυτή η φανέλα έχει φορεθεί από τεράστιους παίκτες οι οποίοι την έχουν τιμήσει. Τα υπόλοιπα παιδιά δε ξέρω πως θα αντιδράσουν, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουν μια χαρά και χωρίς αυτόν. Αυτή είναι η Εθνική Σερβίας».

Σχετικά άρθρα