Χριστόπουλος: «Ικανοποιημένος από το χαρακτήρα, όχι με το αποτέλεσμα»

Πιο έτοιμο χαρακτήρισε τον Ατρόμητο από τον Πλατανιά, ο Γιάννης Χριστόπουλος, λόγω των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων. Μάλιστα τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται χρόνο για να δέσουν οι παλιοί παίκτες με τους καινούργιους ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προσπάθεια των παικτών του.
«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που ήταν σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμνότητας από εμάς, κυρίως λόγω των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων. Εμείς προσπαθήσαμε για τη νίκη και σε μεγάλα διαστήματα καταφέραμε να επιβάλουμε το ρυθμό ματς. Όμως, δεν τελειώσαμε σωστά τις φάσεις, ο αντίπαλος έκανε τέσσερις καλές ευκαιρίες και κατάφερε να σκοράρει. Εμείς δεν τα καταφέραμε, όμως είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου.
Έπρεπε να εκτελέσουν αυτά που είχαμε, δυστυχώς δεν πήραμε κάτι από το παιχνίδι και πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα. Έχουμε άλλο ένα που είναι το ίδιο δύσκολο και πρέπει να το πάρουμε. Να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλους εσάς και στην ομάδα του κ. Παρασχου και να έχει καλές επιτυχίες ο Ατρόμητος», είπε αρχικά ο Γιάννης Χριστόπουλος.
Για τον ότι δεν ξεκίνησε ο Τόρες: «Έχουμε τρεις πολύ καλούς σέντερ φορ και συνήθως θα παίζει ένας από αυτούς τους τρεις».
Για το σύστημα που χρησιμοποίησε και αν αυτό θα το δούμε μόνο στα εκτός έδρας παιχνίδια ή και στα εντός: «Το σύστημα ήταν 3-4-3, που γινόταν και 5-2-3-1. Αυτό δεν είναι τόσο αμυντικό, ανάλογα με την τακτική που χρησιμοποιεί η κάθε ομάδα, μπορεί να γίνει και επιθετικό. Έχουμε δουλέψει σε δύο σχηματισμούς και αυτούς θα χρησιμοποιούμε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν».
Για τα νέα πρόσωπα: «Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες αυτούς, αλλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος προσαρμογής. Έχουν έρθει κάποιοι παίκτες από το εξωτερικό, ενώ ο Νέπλιακ έμεινε δέκα μέρες εκτός προπονήσει επειδή είχε τραυματιστεί με την Εθνική Ελπίδων της Ουκρανίας. Και ο Αγκιλέρα είχε πρόβλημα από το φιλικό με τον ΟΦΗ. Δεν ήταν και τόσο έτοιμοι, ενώ έχουν έρθει και κάποιοι καινούριοι, όπως ο Κουλιμπαλί, ο Ολίμπα και ο Λούκας, που είναι η τελευταία μεταγραφή. Όταν κάποιοι παίκτες φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο, όπως ο Τετέ, τότε θα είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε το κανονικό μας πρόσωπο».
Για το τι έλειψε: «Ζήτησα από τους παίκτες να βγάλουν την προσωπικότητά τους και τον χαρακτήρα τους. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έγινε. Υπάρχουν οι παλιοί παίκτες, έχουν έρθει και καινούριοι και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο, είμαστε μια νέα ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από τον χαρακτήρα που έδειξαν, αλλά δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα. Δεν αρκεί να μπορούμε να κοντράρουμε έναν αντίπαλο, πρέπει όταν το αξίζουμε να παίρνουμε και κάποιους πόντους. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο, θα βελτιωθούμε μέσα από τις προπονήσεις και τους έχω εμπιστοσύνη».

Σχετικά άρθρα