Αρχική / More / Αθλητικά / Απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Πανιώνιο ο Μαργέτης
Απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Πανιώνιο ο Μαργέτης thumbnail

Απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Πανιώνιο ο Μαργέτης

Την απόσυρση του ενδιαφέροντος του για την ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε ο Αντώνης Μαργέτης υποστηρίζοντας ότι η πλευρά του Ηλία Λιανού δεν έχει απαντήσει στην πρόταση του.

Η ανακοίνωση του Αντώνη Μαργέτη:

«Κλήθηκα την ύστατη στιγμή να αναλάβω τις τύχες της ΚΑΕ  Πανιώνιος προσπαθώντας να δώσω διέξοδο στο διαφαινόμενο αδιέξοδο.

Έλαβα την απόφαση μου συνειδητά, σε καιρούς δύσκολους, έχοντας συγκεκριμένη φιλοσοφία και όραμα για το παρών και το μέλλον της ομάδας που ο πατέρας μου υπηρέτησε σε κορυφαίο διοικητικό επίπεδο για πάνω από τριάντα χρόνια και εγώ φόρεσα την φανέλα της.

Κοινοποίησα επίσημα ως όφειλα το ενδιαφέρον μου απόκτησης της ΚΑΕ στον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Ηλία Λιανό, χωρίς προαπαιτούμενα και όρους, δίνοντας του όλες τις πληροφορίες που μου ζητηθήκαν διασφαλίζοντας την φερεγγυότητα και την διαφάνεια, εκτιμώντας την μέχρι σήμερα πολύ σημαντική προσφορά του.

Ταυτόχρονα ενημέρωσα τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο ως όφειλα θεσμικά και έλαβα την πλήρη αποδοχή του.

Προχώρησα σε συζήτηση προκειμένου να εξεταστούν όλες οι παράμετροι αυτής της συμφωνίας και να οριστικοποιηθούν όλες οι ενέργειες και το χρονοδιάγραμμα καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια συναίνεσης και εξαντλώντας όλες μου τις δυνατότητες.

Είναι απολύτως θεμιτό η πρόταση μου να μην γίνει αποδεκτή για οποιονδήποτε λόγω καθώς κρίνετε τόσο υποκειμενικά όσο και αντικειμενικά.

Μέχρι τώρα και μετά την υποβολή συγκεκριμένης πρότασης από μεριάς μου δεν έχουμε καμιά απάντηση. Είναι επίσης αδιανόητο και αντιδεοντολογικό να πληροφορούμε μέσω του τύπου  ότι παράλληλα με την διαδικασία που εξελίσσεται υπάρχουν επαφές, συμφωνίες, υπαναχωρήσεις και εν τέλει πρόκριση η μη της πρότασής μου, εν αγνοία μου και κατά το δοκούν.

Επικοινώνησα με τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο ως τον μόνο θεσμικό κατά τον νόμο παράγοντα και μέτοχο της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ο οποίος δεν είχε την παραμικρή ιδέα για την εμπλοκή του στις όποιες υποτιθέμενες αυτές συμφωνίες.

Δεν προτίθεμαι να συνεχίσω να εκθέτω το όνομα μου και το όνομα της οικογενείας μου. Αποσύρω την πρόταση μου και δηλώνω παρών να βοηθήσω αυτόν ή αυτούς που θα κρίνω ότι κινούνται με αποκλειστικό γνώμονα το παρών και το μέλλον της ομάδας μου, έξω από σκοπιμότητες ,σεβόμενος την ιστορία και τον κόσμο της.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Πανιωνίου και όλους τους επιφανείς και μη φίλους του Συλλόγου που στήριξαν την μέχρι σήμερα προσπάθειά μου.

Αντώνης Ν. Μαργέτης»

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X