Πολύ μπροστά…

 
Προτού τελειώσει ο Αύγουστος, ο Ολυμπιακός αποδεικνύει ότι η απόσταση που τον χωρίζει από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες δεν καλύπτεται…
 
Δεν εννοώ φυσικά ότι από την πρώτη αγωνιστική πήρε κεφάλι στη βαθμολογία, με τις απώλειες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. 
 
Ο Ολυμπιακός μέσα σε λίγες μέρες και προτού καν γίνει η κλήρωση για τους ομίλους του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, έβγαλε από τις μεταγραφές του Σάμαρη στην Μπενφίκα και του Μανωλά στη Ρόμα, τα χρήματα που θα κερδίσει από το…ίδιο το Τσάμπιονς Λιγκ! Αυτά ντε, που σύμφωνα με τους αντίπαλούς του, τον φέρνουν σε θέση ισχύος κάθε χρόνο….
 
Ο Ολυμπιακός είναι ένα κλαμπ που συμμετέχει πια ενεργά στη διεθνή μεταγραφική αγορά και κάνει πωλήσεις παικτών σε τιμές που πλησιάζουν οι ξεπερνούν ολόκληρο το μπάτζετ των εγχώριων ανταγωνιστών του. 
 
Κι είναι μια ομάδα που μπορεί να φέρνει παίκτες από την Μπαρτσελόνα, την Μονακό, την Άρσεναλ και άλλων τεράστιων και πλούσιων συλλόγων οι οποίοι είναι πλέον οι αληθινοί ανταγωνιστές του στην κάθε σεζόν, μέσα στα γήπεδα του Τσάμπιονς Λιγκ. 
 
Ο Μαρινάκης και οι συνεργάτες του έχουν πετύχει απολύτως στον τρόπο με τον οποίο έχουν τοποθετήσει τον Ολυμπιακό ως ισότιμο μέλος της διεθνούς ποδοσφαιρικής κοινότητας.
 
Ο Μίτσελ έχει αποδειχτεί ικανότατος μάνατζερ και σίγουρα θα έχει αρκετά να πει σε λίγες μέρες, όταν θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι στη Νιόν με τον Βενγκέρ, τον Μουρίνιο, τον Γκουαρντιόλα, τον Αντσελότι και τους άλλους μεγάλους προπονητές, για τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιεί τα ελληνικά ταλέντα και εργάζεται ώστε να εκτοξεύει την αξία τους.
 
Με την ίδια ταχύτητα με την οποία απομακρύνεται από τις υπόλοιπες μεγάλες ελληνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός πλησιάζει απειλητικά τις μεγάλες ευρωπαϊκές.
 
Καθημερινά…

Σχετικά άρθρα