Αρχική / More / Αθλητικά / Στον Ορφανό ο Σαββίδης
Στον Ορφανό ο Σαββίδης thumbnail

Στον Ορφανό ο Σαββίδης

Τον υπουργό Μακεδονίας Θράκης Γιώργο Ορφανό επισκέφθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης και συζήτησαν για τα φλέγοντα ζητήματα όχι μόνο του ΠΑΟΚ , αλλά και της επιχειρηματικής ζωής στην Ελλάδα, όπως το εμπάργκο της Ρωσίας στα γεωργικά μας προϊόντα.
Στο αθλητικό κομμάτι, ο κύριος Σαββίδης τόνισε την άμεση αναγκαιότητα επίλυσης του ζητήματος των χρεών της ΠΑΕ και ακολούθως την επένδυση σε έργα ζωτικής σημασίας για τον ΠΑΟΚ από την πλευρά του.
Ο υπουργός είπε στον κύριο Σαββίδη (σε εγκάρδιο κλίμα) ότι θα μεταφέρει τις σκέψεις του στους αρμόδιους υπουργούς.
Αναλυτικά η ενημέρωση από το γραφείο τύπου του υπουργού:
«Το εμπάργκο της Ρωσίας στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα, οι επενδύσεις και ο  ΠΑΟΚ, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη. Ειδικότερα, οι δύο άνδρες συζήτησαν για τους πιθανούς τρόπους εξαίρεσης των ελληνικών προϊόντων από το ρωσικό εμπάργκο.
«Όλοι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν, καθώς η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε. και ακολουθείται μια γενικότερη, ευρωπαϊκή πολιτική», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και επισήμανε την ανάγκη των επενδύσεων στην χώρα μας. «Μας ενδιαφέρει οι υγιείς επιχειρηματίες να επενδύουν στην Ελλάδα και μεταξύ αυτών είναι και ο κ. Σαββίδης, ο οποίος έχει ξεκινήσει ένα σύνολο σχεδίων. Ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και εμείς από την πλευρά μας, θα φροντίζουμε να στηρίζουμε τέτοιες διαδικασίες που δημιουργούν θέσεις εργασίας, καθώς είναι το κυρίαρχο στοιχείο αυτή την εποχή», υπογράμμισε ο κ. Ορφανός.
Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης δήλωσε ότι θα μεταφέρει τις θέσεις του κ. Σαββίδη για τη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ στα αρμόδια υπουργεία.
Από την πλευρά του, ο κ. Σαββίδης χαρακτήρισε τον υπουργό Μακεδονίας και Θράκης, «φίλο του ΠΑΟΚ» και επισήμανε πως η μοναδική νομοθετική πρωτοβουλία που ωφέλησε το ποδόσφαιρο, τα τελευταία χρόνια, ήταν ο νόμος 3479/2006, γνωστός και ως νόμος Ορφανού. «Ενημέρωσα τον κ. Ορφανό για τα προβλήματα του ΠΑΟΚ και ως κύριος μέτοχος, ζητάω τη στήριξη του», δήλωσε ο κ. Σαββίδης ενώ υπογράμμισε πως τα δύο προηγούμενα χρόνια, έχουν καταβληθεί πάνω από 22 εκατ. ευρώ για παλαιά χρέη.            
«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε χωρίς ποιοτική αθλητική βάση, χωρίς αγωνιστικούς χώρους, χωρίς καλό γήπεδο, το οποίο σήμερα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση», υπογράμμισε ο κ. Σαββίδης.   

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X