Αμφίβολος ο Σαββίδης

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κυριάκου Σαββίδη στον αγώνα ρεβάνς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ζίμπρου την Πέμπτη (28/08). Ο νεαρός μέσος έχει υποστεί διάστρεμμα πρώτου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική και στην προπόνηση της Τρίτης αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε. Εξάλλου, οριστικά νοκ άουτ από την αναμέτρηση έχει τεθεί ο Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος προέρχεται από θλάση, και παρά το γεγονός ότι ανεβάζει ρυθμούς δεν υπολογίζεται από τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Αντίθετα, ο Γιάννης Σκόνδρας έχει μια μικρή κάκωση στην αριστερή γάμπα από χτύπημα που δέχτηκε στην προπόνηση της Δευτέρας αλλά προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του τεχνικού του “Δικεφάλου του Βορρά” όπως και ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Το μενού της προπόνησης του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής με το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος να αφιερώνεται σε δίτερμα στο μισό γήπεδο με σαφείς εντολές για την κυκλοφορία της μπάλας από τον Αναστασιάδη. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στον αγώνα με την Καλλονή ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα μικρότερης διάρκειας.

Σχετικά άρθρα