Αρχική / Αποκάλυψη Ιβάν ! Μένει ή φεύγει;

Αποκάλυψη Ιβάν ! Μένει ή φεύγει;


Μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα, το αφεντικό του Δικέφαλου μίλησε σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης για τις σκέψεις που κάνει για την ομάδα. "Ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει τίποτα"! 

Αποκαλυπτικός ήταν ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" μετά το τέλος της χθεσινής συνάντησης που είχε με τον Γιώργο Ορφανό.


Το αφεντικό του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε ορισμένες από τις σκέψεις που κάνει για το παρόν και μέλλον της ομάδας και τόνισε ότι πρόθεσή του είναι να παραμείνει στον Δικέφαλο.


"Θέλουμε να χτίσουμε μεγάλη ομάδα", είπε μέσα σε άλλα και αποκάλυψε τι ζήτησε από τον υπουργό Μακεδόνιας και Θράκης.


"Ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα! Εάν το κράτος θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ χρωστάει, ας έρθουν και σύμφωνα με το νόμο να πτωχεύσουν τον ΠΑΟΚ!


Εγώ και στον Υπουργό είπα ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια έχουμε πληρώσει 22 εκ. ευρώ παλαιών χρεών! Και σας ομολογώ ότι δεν έχουμε απεριόριστες δυνατότητες.


Είτε εμείς αναπτυσσόμαστε προχωρώντας μπροστά, είτε συνέχεια θα καθόμαστε και θα συζητάμε τα ίδια. Αυτό είναι το ένα.


Ο ΠΑΟΚ θα είναι μεγάλη ομάδα. Αυτό τι σημαίνει; Ότι πρέπει να κτίσουμε μεγάλη ομάδα. Εγώ πήρα την απόφαση ότι δε θα χτίσουμε την ομάδα, αλλά θα κτίσουμε την ΠΑΕ. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε χωρίς ποιοτική αθλητική βάση, χωρίς σωστούς αγωνιστικούς χώρους, χωρίς καλό ποιοτικό γήπεδο.


Πρέπει να σας πω ότι το γήπεδό μας βρίσκεται σε καταστροφική κατάσταση. Δεν μπορούμε να πετυχαίνουμε στόχους έτσι. Οπότε με τον κ. Υπουργό συζητήσαμε μεταξύ άλλων και αυτά τα προβλήματα", ήταν τα λόγια του Σαββίδη στα "Σπορ του Βορρά" και συνέχισε:


"Θέλω να παραμείνω στον ΠΑΟΚ αλλά να είμαστε και εμείς χρήσιμοι στον κ. Υπουργό. Θέλω κι ο ίδιος να μας βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στον Δικέφαλο. Θέλω να γίνει κατανοητό πάντως, ότι από όλον τον χρόνο που έχουμε ξοδέψει στην κουβέντα μας, περισσότερο μιλήσαμε για το εμπάργκο και τις δυνατότητες λύσεις του προβλήματος αυτού". 


sportdog


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X