OVER σε Μπιλμπάο και Λος Άντζελες!

Γράφει ο «Εξάσφαιρος»…

Τα τελευταία πέντε εισιτήρια για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βγαίνουν την Τετάρτη με τις ρεβάνς των πλέι οφ, και το πρόγραμμά έχει σπουδαία και… ανοιχτά παιχνίδια τόσο στο γκρουπ των πρωταθλητών όσο και στον… δρόμο των μη πρωταθλητών! Με βάση και τις πρώτες αναμετρήσεις μπορούμε να έχουμε γκολ!
Αξίζει το OVER στο Μπιλμπάο, σε αγώνα που και οι δυο ομάδες είναι σε θέση να σκοράρουν! Δώστε προσοχή και στα υπόλοιπα ματς που έχει το κουπόνι (από Λιγκ Καπ Αγγλίας, Κύπελλο Βραζιλίας, MLS, Φινάλ Αργεντινής), καθώς όπως φάνηκες και την Τρίτη και οι αναμετρήσεις που γίνονται εκτός… σεντονιού, μπορούν να προσφέρουν πολύ καλές τιμές. Όπως το OVER στο Λος Άντελες-Ουάσινγκτον!        

Ελκυστικότατες τιμές έχει και ο ΟΠΑΠ στα παιχνίδια του Τσάμπιονς, ματς τα οποία παίζονται όλα μονά αποδεκτά. Σημειώστε ότι στο Αθλέτικ Μπιλμπάο-Νάπολι (κωδ. 150) ο «άσος» έχει τιμή 1,90, ενώ το «Χ» και το «διπλό» πληρώνουν από 3,30! Προσοχή και στον αγώνα της Άρσεναλ με την Μπεσίκτας (κωδ. 151), με τον «άσο» να είναι… χαμηλός (1,33), ενώ στα… ύψη βρίσκονται τόσο το «Χ» (4,35), όσο και το «διπλό» (6,75)!
   
Πάμε να δούμε τις επιλογές της στήλης για τα παιχνίδια της Τετάρτης… Θα σας επαναλάβω πως η τελική επιλογή των σημείων για τα παρολί σας ανήκει σε εσάς. Αν «βλέπετε» ένα σημείο, να μην διστάζετε να το ποντάρετε…      

Σε λίγο θα ανέβει στο site και η ανάλυση των αγώνων της «εξάδα» μας…

ΠΡΟΤΕΙΝΩ
150    ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΝΑΠΟΛΙ    OVER        1,75
153    ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΣΤΕΑΟΥΑ        2-3γκολ    1,75
169    ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ-ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ    OVER        1,75
———————————————————————————————————-
161    ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ-ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ    1ή OVER    1,80/2,30
162    ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ-ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ    OVER        2,00
168    ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ    1Χ        2,35/3,30

Παίζουν… και αυτά

****Στον αγώνα της Λουντόγκορετς με την Στεάουα (κωδ. 153) με βάση και τον πρώτο αγώνα, στον οποίο οι δυο ομάδες έκαναν πολλές ευκαιρίες, μπορεί η φιλοξενούμενη να μην χάσει. Της κάνει και το «Χ» (3,15), ίδια τιμή έχει και το «διπλό»! Προσοχή… και στο GOAL (1,65)!     

****Στο παιχνίδι της Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Νάπολι (κωδ. 150), θέλει γκολ η φιλοξενούμενη, μπορεί να σκοράρει η γηπεδούχος. Στο 1,55 το GOAL και είναι για «μικρά»… Προσοχή, μην έχουμε ξανά «Χ» (3,30), όπως στον πρώτο αγώνα.  


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ…

Δυάδα με OVER, αλλά και δυο φαβορί…
-Η Λεβερκούζεν νίκησε 3-2 στον πρώτο αγώνα την Κοπεγχάγη στην Δανία και τώρα δεν θέλει να σκέπτεται το ενδεχόμενο αποκλεισμού από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ασπιρίνες» έδειξαν πως είναι σε άλλο επίπεδο.
Η Λεβερκούζεν, όπως έδειξε και με τη νίκη με 2-0 στο Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα της μπουντεσλίγκα, αλλά και στο 6-0 εκτός με την Αλεμάνια Βαλνταλγκεσχάιμ για το Κύπελλο, μπορεί να σκοράρει.
Σημειώστε ότι η γερμανική ομάδα έχει τις μεγαλύτερες νίκες εντός έδρας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις κόντρα σε Ρεάλ (3-0, 2004), Τσέλσι (2-1, 2011). Οι «χειρότερες» ήττες εντός είναι από τις ΤΣΣΚΑ Σόφιας (0-1, 2005), Ζενίτ (2007, 1-4), καθώς και οι δυο περσινές από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-5) και Παρί Σεν Ζερμέν (0-4)…
Η Κοπεγχάγη θέλει γκολ για να ελπίζει. Μπροστά φαίνεται μόνος του ο Κορνέλιους, θέλει φορ. Έχει απουσίες, εκτός δράσης έχει τεθεί ο αμυντικός Μπένγκστον, τιμωρημένος είναι ο μέσος Αμαρτέι (σκόραρε στο πρώτο ματς), ακόμα τρεις είναι σταθερά στα… πιτς. Στο πρωτάθλημα μετράει 1-2-2 (τέρματα 5-8). Στον γ’ προκριματικό γύρο απέκλεισε την Ντνιέπρ, έφερε 0-0 στο Κίεβο, νίκησε 2-0 εντός.
Σημειώστε ότι η Κοπεγχάγη την τελευταία δεκαετία έχει παίξει τρεις φορές σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και άλλες πέντε στο Γιουρόπα. Στην Ευρώπη εκτός έδρας έχει αξιοπρόσεκτες νίκες, αλλά έχει κάνει και ήττες από θεωρητικά πιο «μικρές» ομάδες. Ο απολογισμός της είναι 0-2-4 μετά την τελευταία εκτός έδρας νίκη της (2-1 την Μόλντε πρόπερσι). Έχοντας χάσει το πρώτο ματς εντός, μετράει 6/8 αποκλεισμούς. Η τελευταία φορά που έκανε ανατροπή ήταν το 2006 κόντρα στον Άγιαξ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (1-2 εντός, 2-0 νίκη εκτός)!     

-Γκολ θέλει η Μάλμε με την Σάλτσμπουργκ, μετά τη νίκη με 2-1 της πρωταθλήτριας Αυστρίας στον πρώτο αγώνα, ματς που είχε φάσεις! Δίχτυα μπορούν να βρουν και οι φιλοξενούμενοι…
Η πρωταθλήτρια Σουηδίας είναι πρώτη και στο φετινό πρωτάθλημα με απολογισμό 14-6-1 (τέρματα 43-18). Στο τελευταίο της νίκησε 3-0 εντός την Νόρκεπινγκ. Έχει φέτος δυο προκρίσεις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε Βέντσπιλς (0-0 εκτός, 1-0 εντός) και Σπάρτα Πράγας (ήττα 4-2 εκτός και νίκη 2-0 εντός).
Σημειώστε ότι η Μάλμε βρίσκεται για δεύτερη φορά κοντά σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το 2012 αποκλείστηκε από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (4-1 το πρώτο ματς, 2-0 εντός). Δεν έχει πάντως γκολ σε πέντε σερί εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς, 5/5 N/G και UNDER σ’ αυτά! Έχει μετρήσει κάποιες «βαριές» ήττες εντός από Μέταλιστ και Μπεσίκτας στο παρελθόν. Με 2-1 το πρώτο παιχνίδι εκτός έχει πρόκριση (4-1 τη Βίσλα στα προημιτελικά του Πρωταθλητριών το 1979) και ένα αποκλεισμό (1-1 εντός με την Τορίνο το 1976)…
Η Σάλτσμπουργκ δεν έχει τόσο εύκολο έργο. Φτάνει πάντως σε γκολ και έχει παίκτες για να σκοράρει, με… αιχμή του δόρατος τον Σοριάνο. Στο νέο πρωτάθλημα έχει κάνει το 6-0-0 (τέρματα 29-1), στο Τσάμπιονς Λιγκ, στον γ’ προκριματικό γύρο έβγαλε εκτός της Καραμπάγκ, έχασε 2-1 εκτός, αλλά νίκησε 2-0 εντός…
Σημειώστε ότι η πρωταθλήτρια Αυστρίας μετράει τέσσερις συμμετοχές σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, δυο προκρίσεις μέχρι τους «32» και μία πορεία έως τους «16» πέρυσι, όταν και κέρδισε στην Σουηδία 1-0 την Έλφσμποργκ . Στο παρελθόν έχει αποκλειστεί δυο φορές στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Σκόραρε πάντως στα 14 από τα 16 τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια της μακριά από την Αυστρία…              

-Ξεκίνησε καλά την Πρέμιερ Λιγκ η Άστον Βίλα, μετά τη νίκη της με 1-0 εκτός έδρας κόντρα στην Στόουκ, έφερε 0-0 εντός με την Νιουκάστλ. Κυνηγά την διάκριση στα Κύπελλα. Θα παίζει για τον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ με την Λέιτον Όριεντ εντός, με την φιλοξενούμενη να παίζει στην Α’ Αγγλίας. Δεν χάνει εύκολα η φιλοξενούμενη, μετράει στο πρωτάθλημα 1-2-1 (τέρματα 4-3), εκτός 1-1-0 (3-1). Στον προηγούμενο γύρο έκανε έξι αλλαγές κόντρα στην Πλίμουθ εκτός, αλλά νίκησε 6-5 στα πέναλτι (3-3 παράταση, 2-2 κανονική διάρκεια). Στα… πόδια των παικτών των «χωριατών» η νίκη-πρόκριση!   

-Το ματς της Μπραγκαντίνο με την Κορίνθιανς (πρώτο παιχνίδι για τους «16» του Κυπέλλου) θα γίνει στο «Αρένα Παντανάλ» της Κουιαμπά, 1293 χλμ απόσταση από την Μπραγκάνσα Παουλίστα, για εισπρακτικούς λόγους, και η «τιμάο» θα έχει πολύ κόσμο μαζί της. Η γηπεδούχος είναι στη ζώνη υποβιβασμού στην Β’ Βραζιλίας, από τότε που την ανέλαβε ο Γκουσμάο… βγάζει θετικό πρόσωπο, αλλά στο τελευταίο της έχασε 1-0 εκτός από την Παρανά… Μετράει συνολικά 4-4-9 (τέρματα 18-26) και εντός 3-3-3 (12-11). Στο Κύπελλο, αρχικά απέκλεισε τις Λαζεαντενσε (0-0 εκτός, 1-0 εντός) και Φιγκεϊρένσε (2-1 εντός, ήττα με το ίδιο σκορ εκτός και πέρασε με 4-3 στα πέναλτι). Στη συνέχεια έκανε το μεγάλο «μπαμ» και απέκλεισε την Σάο Πάολο, έχασε 2-1 εντός, αλλά νίκησε 3-1 εκτός!!! Έτσι, η Κορίνθιανς θα είναι υποψιασμένη. Η φιλοξενούμενη είναι 4η στην α’ κατηγορία με 8-7 2 συνολικά (τέρματα 23-11) και εκτός 3-4-1 (8-4). Την Κυριακή έχασε 2-1 από την Γκρέμιο και αυτή ήταν η πρώτη ήττα της εκτός. Στο Κύπελλο, έβγαλε πρώτα τις Μπαΐα Ντε Φέιρα (2-0 εκτός), Νασιονάλ Μανάους (3-0 εκτός) και με την Μπαΐα… καθάρισε από το πρώτο ματς στην έδρα της (3-0), και έτσι ηττήθηκε μακριά από το «σπίτι» της με 1-0 χωρίς συνέπειες. Θέλει να συνεχίσει στον θεσμό, ψάχνει και αντίδραση από την τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα. Η παράδοση από το 2008 «γράφει» 0-3-2 (όλα τα ματς για το τοπικό Παουλίστα).
     
152    ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ    OVER    1,35
154    ΜΑΛΜΕ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ    OVERήGOAL    1,45/1,35
155    ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ    1    1,40
——————————————————————————————————-
167    ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ    2    1,45

****Στο Λεβερκούζεν-Κοπεγχάγη (κωδ. 152) έχει καλή τιμή και το GOAL (1,65)…  

—————————————————————————————-

Τα πάντα… ανοιχτά στο «Εμιρέιτς», με… παράδοση η Άρσεναλ!

Μεγάλο παιχνίδι στο «Εμιρέιτς» για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ρεβάνς του 0-0 στην Κωνσταντινούπολη. Αναφέρομαι φυσικά στον αγώνα της Άρσεναλ με την Μπεσίκτας. Στον πρώτο αγώνα η τουρκική ομάδα που έχει ενισχυθεί έπαιξε στα ίσα τους «κανονιέρηδες». Οι Λονδρέζοι είχαν πάντως την καλύτερη φάση στο τέλος, όταν ο Τσάμπερλεϊν σημάδεψε το δοκάρι. Η Άρσεναλ ξεκίνησε την Πρέμιερ Λιγκ με νίκη εντός, 2-1 την Κρίσταλ Πάλας και ακολούθησε το 2-2 με την Έβερτον εκτός. Οι «κανονιέρηδες», αν και έχουν απουσίες (όπως ο Ζιρού, που είναι τραυματίας και ο Ράμσεϊ ο οποίος αποβλήθηκε στον πρώτο αγώνα στο 80’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα) μπορούν να σκοράρουν…
Σημειώστε ότι η Άρσεναλ τρέχει ρεκόρ κόντρα σε τουρκικές ομάδες 4-3-0 με τέρματα 12-2.. Επίσης, έχει νικήσει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς να αποκλειστεί ποτέ. Έχει συμμετάσχει στις 16 τελευταίες φάσεις των ομίλων!             
Δεν αποκλείω πάντως να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και η Μπεσίκτας, που θα παίξει χωρίς τον Σλάβαν Μπίλιτς στον πάγκο της (αποβλήθηκε στο πρώτο ματς στο τέλος του αγώνα). Η φιλοξενούμενη στον γ’ προκριματικό γύρο απέκλεισε άλλωστε την Φέγενορντ με δυο νίκες, 2-1 εκτός και 3-1 εντός. Το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.
Σημειώστε ότι η Μπεσίκτας πέρυσι απέκλεισε την Τρόμσο στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά αποβλήθηκε από την UEFA λόγω εμπλοκής της στο σκάνδαλο με τα «στημένα»… Το 2012 έφτασε στους «16» της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης και αποκλείστηκε από την μετέπειτα κάτοχο Ατλέτικο Μαδρίτης… Στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε «διπλό» στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Το παιχνίδι έχει κωδικό 151 και τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν πως η Άρσεναλ μπορεί να βρει τον τρόπο για να προκριθεί. Αξίζει όμως ο «άσος» στο 1,33; Δεν αποκλείω να έχουμε πάντως συνολικά τρία γκολ συνολικά, ειδικά εάν σκοράρει η Μπεσίκας. Στο 1,65 το GOAL, στο 1,60 το OVER, με ρίσκο αλλά ακόμα καλύτερη τιμή (1,90) το «2-3γκολ»! Ρίσκο έχει και το «Χημίχρονο», αλλά έχει απόδοση… 2,50!!!    

—————————————————————————————-

Παίζουν… και αυτά, και με πιθανή «μπόμπα»

-Στο Φινάλ της Αργεντινής η Ατλέτικο Ραφαέλα, μετά την ήττα με 3-0 εκτός από την Ιντεπεντιέντε, νίκησε 2-1 την Λανούς εντός, ενώ προέρχεται από μεγάλη επιτυχία με 3-0 με την Μπόκα στο «Μπομπονέρα». Είναι σχετικά χαμηλά στην ειδική βαθμολογία υποβιβασμού και θέλει πόντους. Μπορεί να σκοράρει… Περιμένει μια Νιούελς, η οποία δεν έχει χάσει, αλλά πάει στον αγώνα με πολλές και σημαντικές απουσίες (ανάμεσα στους απόντες είναι και ο Σκόκο). Η φιλοξενούμενη ξεκίνησε το Φινάλ με νίκη 1-0 εκτός με την Μπόκα και ακολούθησαν δυο ισοπαλίες εντός, με την Χιμνάσια (1-1) και με την Μπελγράνο (3-3). Η Νιούελς θα κοιτάξει να μην χάσει. Έχει την παράδοση μαζί (0-2-2 και 0-1-2 από το 2012). Από την περίοδο 2011-12 η ιστορία «γράφει», ανεξαρτήτως έδρας, 0-1-5. Το παιχνίδι έχει κωδικό 160 και δεν μπορώ να αποκλείσω το «Χ» (2,90).    

-Όπως είπαμε, στο Κύπελλο Βραζιλίας έχουμε τα πρώτα ματς για την φάση των «16» (ακολουθούν ρεβάνς, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ). Η Κοριτίμπα θα φιλοξενήσει την Φλαμένγκο (περσινή τροπαιούχος) και στην γηπεδούχο κάνει ντεμπούτο ο Μαρκίνοιο Σάντος στον πάγκο της. Βέβαια, τα προβλήματα στην Κοριτίμπα υπάρχουν, μιλάμε για ομάδα που δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. Είναι προτελευταία στο πρωτάθλημα με 3-6-8 συνολικά (τέρματα 14-18) και 2-3-3 εντός (6-5). Στο Κύπελλο απέκλεισε τις Σενέ (2-2 εκτός, 2-0 εντός), Καλντένσε (2-0 εκτός) και Παϊσαντού (2-0 εντός και ήττα 2-1 εκτός). Η «Φλα» μπαίνει τώρα στην μάχη του Κυπέλλου, προέρχεται από σερί 4-0-0 στο πρωτάθλημα, στο τελευταίο της νίκησε εκτός της Κρισιούμα με 2-0. Παίζει με προσοχή στην άμυνά της. Φέτος στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα είχαμε 0-1, η παράδοση από το 2005 «γράφει» πάντως 6-0-2. Το ματς έχει κωδικό 165, έχει τύχη και εδώ το «Χ» (3,40)!       

-Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι της Μποταφόγκο με την Σεαρά στο «Μαρακανά». Η γηπεδούχος παίζει στην α’ κατηγορία, αλλά συνεχίζει να έχει προβληματική εικόνα. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 5-4-8 (τέρματα 18-18) και εντός δεν έχει χάσει (4-3-0). Το Σάββατο νίκησε δύσκολα στην έδρα της με 1-0 την Σαπεκοένσε (είχε δοκάρι), σε παιχνίδι που είχε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακά της. Ρίχνεται τώρα στην μάχη του Κυπέλλου. Η Σεαρά έχει τρεις προκρίσεις στο Κύπελλο και δεν έχει χάσει. Απέκλεισε την Παρναΐμπα με δυο νίκες (1-0 εκτός και 4-1 εντός), την Σαπεκοένσε (2-1 εκτός και 1-1 εντός), ενώ πέτυχε μεγάλη πρόκριση κόντρα στην Ιντερνασιονάλ. Πέτυχε δυο νίκες με 2-1 εκτός και 3-1 εντός. Στο πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας είναι πρωτοπόρος με 9-5-4 συνολικά (τέρματα 30-25) και εκτός έχει 4-3-2 (12-12)… Στο τελευταίο έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Πορτουγκέσα. Η ιστορία σε επίπεδο πρωταθλήματος από το 2010, ανεξαρτήτως έδρας, «γράφει» 2-2-0, 3-0-0 από το 2008 με γηπεδούχο την ΜποταφόγκοΟ αγώνας έχει κωδικό 166, με τον «άσο» στο 1,50. Όποιος νομίζει πως μπορεί η Σεαρά να πάει αποτέλεσμα, το «Χ» έχει τιμή 3,65 και το «διπλό» 4,75. Στο 2,06 η «διπλή ευκαιρία»!           

160    ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ-ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ    Χ    2,90
165    ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ-ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ                Χ(2)    3,40/2,60
166    ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ-ΣΕΑΡΑ                Χ2    3,65/4,75 (στο 2,06 η «διπλή ευκαιρία»)

—————————————————————————————-

Προσοχή ξανά στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, έχει και ντέρμπι μίσους
-«Αίμα και άμμος» στο Μπράντφορντ, όπου η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει την Λιντς για τον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ. Μιλάμε για ντέρμπι του Γιόρκσιρ, με τρομερό φανατισμό, με τα «παγώνια» να έχουν στο πλευρό τους και δικούς τους οπαδούς. Η γηπεδούχος παίζει στην Α’ Αγγλίας και στο πρωτάθλημα μετράει 2-1-1 (τέρματα 6-4), εντός έχει 1-0-1 (3-3). Στον προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ απέκλεισε την Μόρκαμ, νικώντας εκτός με 1-0. Μπορεί να σκοράρει… Η Λιντς προέρχεται από δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ. Συνετρίβη με 4-1 εκτός από την Γουότφορντ, σε αγώνα στον οποίο τα «παγώνια» έμειναν με 10 παίκτες, ενώ είχε προηγηθεί η ήττα με 2-0 εντός από την Μπράιτον. Στο πρωτάθλημα μετράει συνολικά 1-0-3 (τέρματα 2-8) και εκτός έδρας 0-0-2 (1-6). Στο Λιγκ Καπ απέκλεισε πάντως την Άκρινγκτον, με νίκη εντός (2-1). Η αναμέτρηση έχει κωδικό 158 και δεν αποκλείω να μην χάσει η γηπεδούχος (2,35 ο «άσος», 3,20 το «Χ»), μιας και στην Λιντς υπάρχει πλέον και γκρίνια. Πιο… προσιτό μου φαίνεται το OVER (1,750)!             

-Στην Τσάμπιονσιπ παίζει η Μπέρμιγχαμ, και θα φιλοξενήσει για τον δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ την Σάντερλαντ, ομάδα που παίζει στην Πρέμιερ Λιγκ και αποτελεί… σκληρό καρύδι! Η γηπεδούχος μετράει πάντως στο πρωτάθλημα 1-2-1 (τέρματα 4-5) και εντός 1-1-0 (3-2). Στο Λιγκ Καπ απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την Κέμπριτζ, νίκησε εντός με 3-1 στην παράταση (1-1 κανονική διάρκεια). Μπορεί να σκοράρει… Από την άλλη, οι «μαύρες γάτες» έχουν δυο ισοπαλίες στην Πρέμιερ Λιγκ, 2-2 με την Γουέστ Μπρομ. εκτός και 1-1 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός. Οφείλω να σας πω πάντως ότι η Μπέρμιγχαμ έχει και την παράδοση μαζί, καθώς στο γήπεδό της από το 2006 η ιστορία «γράφει» 3-2-0! Ο αγώνας έχει κωδικό 156 και το «διπλό» στο 1,95 έχει καλή τιμή, αλλά δεν μπορώ να μην… υπολογίσω και τα παραπάνω στοιχεία. Χαμηλό το GOAL με απόδοση 1,55!   

-Θεωρητικά η ΚΠΡ έχει προβάδισμα στην έδρα της Μπέρτον, αλλά προσοχή στην γηπεδούχο. Η Μπέρτον παίζει στην Β’ Αγγλίας, και στο πρωτάθλημά της παραμένει αήττητη με 3-1-0 (τέρματα 5-2), εντός έχει 2-0-0 (3-1). Στον α’ γύρο του Λιγκ Καπ απέκλεισε την Γουΐγκαν με νίκη 2-1 εντός έδρας. Η φιλοξενούμενη στην επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ, ξεκίνησε με δυο ήττες. Έχασε εντός από την Χαλ με 1-0, σε ματς που ήταν καλή, και ακολούθησε η συντριβή από την Τότεναμ εκτός με 4-0 στο λονδρέζικο ντέρμπι! Το ματς έχει κωδικό 157, και θεωρώ πως η γηπεδούχος θα το… παλέψει και με το παραπάνω! Στο 1,70 το «διπλό», στο 3,55 το «Χ» και ο «άσος»! Με… τραβάνε GOAL (1,55) και OVER (1,65)…    

-Η Στόουκ δεν έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν, με βάση και τις μεταγραφές που έχει κάνει, και έχει παρουσιάσει πρόβλημα στο γκολ, μετρώντας 0-1-1 (τέρματα 1-2) στις δυο πρώτες αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα φιλοξενήσει μια Πόρτσμουθ που και «βαριά» φανέλα έχει, και έχει μπει… φουριόζα στην Β’ Αγγλίας, μετρώντας 3-1-0 συνολικά (τέρματα 6-2). Η φιλοξενούμενη φέτος αλλά και επί Όφορντ είναι 12 ματς αήττητη. Στον προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ απέκλεισε την Πίτερμπόρο, νικώντας εντός με 1-0. Το παιχνίδι έχει κωδικό 159. Τι λέτε, χωράει… η κόντρα στον «άσο» (1,35);. Το «Χ» έχει τιμή 4,15 και το «διπλό» 5,85! Εγώ είμαι πάντως μεταξύ του «2-3γκολ» (1,80) και του UNDER (1,85!)       


Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ότι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να ακολουθήσετε τη στήλη μας και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος (pamesports.gr)

Σχετικά άρθρα