Αρχική / Θαύμα… Θαύμα! Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε θαύμα!

Θαύμα… Θαύμα! Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε θαύμα!

"Εἴδομεν τὸ φῶς τὸ ἀληθινόν, ἐλάβομεν Πνεῦμα ἐπουράνιον, εὕρομεν Πίστιν ἀληθῆ…"!


Έδωσε τελικά, η Παναγιά την Ευλογία Της. Έπιασαν τόπο οι προσευχές του Άγγελου Αναστασιάδη. Και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανανήπτουν. Διοικητικά όμως. Κι ουχί αγωνιστικά. Εγένετο θαύμα. Κι ο Ιβάν Σαββίδης – επιτέλους – χαράζει πορεία. Δίνει πλάνο πτήσης για τον "δικέφαλο".


Θαύμα λοιπόν! Θαύμα…


Μιλάμε δε απόλυτα σοβαρά!


Τούτο δε, επειδή κατ’ αρχήν πιστεύουμε στη Χάρη Της. Στη συνέχεια επειδή σεβόμαστε την πίστη (δίχως απαραίτητα και να την ασπαζόμαστε) οποιουδήποτε σε οτιδήποτε. Αλλά κι επειδή η αλλαγή αυτή ήταν προσευχής έργον!


Ο Ιβάν Σαββίδης – κάλλιο αργά παρά ποτέ – βρήκε ορθούς: Τρόπο, χρόνο και τόπο. Είδε κι είπε την αλήθεια: "Πρώτα πρέπει να λειτουργούμε παραγωγικά ως διοίκηση. Μετά κι ως ομάδα"!


Η συγκεκριμένη θέση του "τσάρου" της Τούμπας είναι ότι σοφότερο έχει εκστομίσει από την ημέρα κατά την οποία πάτησε το πόδι του εκεί. Ευεργετώντας οικονομικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ…


Τρία χρόνια τώρα ο Ιβάν Σαββίδης κτίζει στην άμμο παλάτια. Κάπου 40.000.000 ευρώ επένδυσε στη μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης. Από αυτά περίπου, 22.500.000 ευρώ έπιασαν τόπο. Εξυγιάνθηκε οικονομικά η ΠΑΕ. Αγωνιστικά, παραμένει ασθενής καθώς τα περίπου 17.500.000 ευρώ πετάχθηκαν – δίχως στάλα υπερβολής – στα σκουπίδια. Είχαμε κι από πάνω τον Ιβάν Σαββίδη να μιλά για πράματα και θάματα του ΠΑΟΚ εντός κι εκτός συνόρων. Και να εκτίθεται ανεπανόρθωτα.


Εγένετο όμως, θαύμα. Ο "τσάρος" της Τούμπας είδε το φως το αληθινόν. Είπε την αλήθεια. "Να φτιαχθούμε πρώτα ως διοίκηση. Μετά να φτιαχθούμε κι ως ομάδα". Έκανε μέχρι τώρα το αντίθετο. Αποτέλεσμα; Τον έκραξαν – κι όχι μόνον – δυο φορές στην Τούμπα, όσοι τον ύμνησαν. Κακώς. Κάκιστα. Απαράδεκτα γεγονότα αλλά… Γεγονότα!


Η ολοκλήρωση της οικονομικής εξυγίανσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ – στο πλαίσιο του κτισίματος στέρεου διοικητικού οικοδομήματος – ήταν, είναι και πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα. Όσο τουλάχιστον, η (συγ)κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κωφεύει στο αίτημα του Ιβάν Σαββίδη υπακούοντας στην αδίστακτη και στυγνή Τρόικα…


Τούτη πάντως, η επιλογή πρώτης προτεραιότητας δε σημαίνει, πως η αγωνιστική εξυγίανση ως δεύτερη υστερεί σε βαρύτητα. Και δεν υπάρχει έστω κι υποψία σκέψης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ περί τούτου. Απλά, ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκοντας ορθούς : Τρόπο, χρόνο και τόπο ανασυγκροτεί τις σκέψεις και ανασυντάσσει τις κινήσεις του προγραμματίζοντας σεμνά και ταπεινά αλλά και σοβαρά την πορεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οικοδομώντας την κατ’ αρχήν διοικητικά!


Για να δούμε λοιπόν τι θα δούμε…


Πηγή: pamesports.gr


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X