Στα χέρια του Σκόρδα ο Άρης – Θύελλα αντιδράσεων

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Άρη. Η απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης να κάνει δεκτή την έφεση του Λάμπρου Σκόρδα για ορισμό νέας διοίκησης με εκείνον συμμετέχοντα προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στο “κίτρινο στρατόπεδο”.

Με το άκουσμα της εν λόγω απόφασης εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την έντονη αντίθεσή τους στην εξέλιξη αυτή.

Λίγο αργότερα ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Δεν υπάρχει λόγος να παραμείνω στον Άρη με αυτά που γίνονται», τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του και στους ποδοσφαιριστές.

Και σε όλα αυτά να προστεθεί και το γεγονός πως οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη δεν είναι διατεθειμένοι να επιστρέψουν στη διοίκηση Σκόρδα να κάνει χρήση των εγκαταστάσεων του “Βικελίδης”. 

Να σημειωθεί πως με την απόφαση του Ειρηνοδικείου ανατρέπονται και τα δεδομένα για το πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετάσχει ο Άρης . Πρόθεση του Λάμπρου Σκόρδα είναι να αγωνιστεί η ομάδα στη Football League και όχι στη Γ’ Εθνική όπως είχαν αποφασίσει από κοινού ο Ερασιτέχνης και η Κοινωνία Μελών.

Σχετικά άρθρα