«Πάρα πολύ καλό προαίσθημα για τον Παναθηναϊκό»

«Έχω ένα πάρα πολύ καλό προαίσθημα για την ομάδα μου», ομολόγησε ο Τζουσέπ Μπεροκάλ, ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, μετά τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας των «πρασίνων» στο Καρπενήσι.
«Το καλό προαίσθημα μου το προκαλούν οι άνθρωποι της ομάδας που είναι εδώ και βοηθούν με κάθε τρόπο», εξήγησε ο Ισπανός προπονητής στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού (paobc.gr) και επισήμανε: «Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να είμαστε μαζί και να δουλεύουμε όλοι μαζί».
«Ένας φιλικός αγώνας που θα τον δούμε σαν προπόνηση», είπε ο Μπεροκάλ για την αυριανή (29/8) συνάντηση των «πρασίνων» με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας στο Καρπενήσι.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι από το πρώτο κομμάτι των προπονήσεων στο Καρπενήσι», δήλωσε ο Μπεροκάλ και εξήγησε ότι: «Δουλεύουμε με πολύ καλούς ρυθμούς, με πολύ καλό τρόπο και υπάρχει πολύ θετικό κλίμα στην ομάδα. Οι παίκτες δείχνουν ότι έχουν ισχυρό κίνητρο να μάθουν και να βελτιωθούν, αλλά και να δουλέψουν πάνω στην φυσική τους κατάσταση. Έχω ένα πάρα πολύ καλό προαίσθημα για την ομάδα μου. Και αυτό μου το προκαλούν οι άνθρωποι της ομάδας που είναι εδώ και βοηθούν με κάθε τρόπο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να είμαστε μαζί και να δουλεύουμε όλοι μαζί».
«Η μόνη μου ανησυχία αυτήν την στιγμή είναι ο Μποχωρίδης γιατί έχει χάσει κάποιες προπονήσεις και πρέπει να επανέλθει άμεσα», σημείωσε ο άμεσος συνεργάτης του Ιβάνοβιτς. «Ο Παππάς μπαίνει και αυτός σιγά-σιγά. Αυτά τα προβλήματα είναι φυσιολογικά στις προετοιμασίες των ομάδων και παράλληλα οι νέοι παίκτες χρειάζονται και τον χρόνο τους για να προσαρμοστούν την ομάδα. Μετά το τέλος της προετοιμασίας στο Καρπενήσι θα είμαστε μια τελείως διαφορετική ομάδα, σε σχέση με αυτήν που ήμασταν όταν ξεκινούσαμε πριν από 10 ημέρες».
Για την αυριανή συνάντηση στο Καρπενήσι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας, ο Μπεροκάλ παρατήρησε: «Ο αυριανός αγώνας είναι σαν προπόνηση για εμάς. Ένας φιλικός αγώνας που θα τον δούμε σαν προπόνηση. Ξέρουμε πως πρέπει να λειτουργήσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Θα παίξουν όλοι, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν εικόνες από τις συνεχόμενες σκληρές προπονήσεις. Θα είναι ένα καλό διάλλειμα για τους παίκτες. Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Αν δω τους παίκτες να παίζουν όπως και στις προπονήσεις και να δίνουν το 100% των δυνάμεών τους, τότε θα έχουμε πετύχει τον στόχο μας». «Γενικά, πάντως, είμαι πολύ χαρούμενος από την δουλειά που γίνεται από όλους», υπογράμμισε ο Ισπανός κόουτς.

Σχετικά άρθρα