Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Θα μιλήσει στην έκθεση του Ιδρύματος Παπανδρέου ο Βενιζέλος
Θα μιλήσει στην έκθεση του Ιδρύματος Παπανδρέου ο Βενιζέλος thumbnail

Θα μιλήσει στην έκθεση του Ιδρύματος Παπανδρέου ο Βενιζέλος

Στο περιεχόμενο των ομιλιών του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου, τη Δευτέρα, στα εγκαίνια της έκθεσης ιστορικού υλικού με τίτλο "Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή" μεταφέρεται τώρα η "μάχη", μετά τη ρελάνς Βενιζέλου να θεωρήσει "αυτονόητο" πως πρέπει να απευθύνει χαιρετισμό. 

Το αίτημά του έγινε δεκτό από τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, που ως τότε σχεδίαζε να μιλήσει μόνο εκείνος, προλογίζοντας την έκθεση και αναφερόμενος στα μηνύματά της διαχρονικά, από τους αγώνες του λαού, ως τα επιτεύγματα του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 40 χρόνια. 

Μετά από αυτή την εξέλιξη, μάλιστα, συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού σημειώνουν ότι ανάλογη πρόταση, να απευθύνει -εφόσον το θέλει- χαιρετισμό στα εγκαίνια της έκθεσης του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου, θα γίνει και στον Κώστα Σημίτη. 

Σε καμία περίπτωση, άλλωστε, δεν θα ήθελαν να περάσει το μήνυμα του αποκλεισμού του πρώην πρωθυπουργού, από την στιγμή που ο ομιλητής δεν είναι πια ένας. 

Με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να "παίζει και να κερδίζει" χθες -καθώς θα ήταν πολύ δύσκολο στον Γιώργο Παπανδρέου να απορρίψει το δημόσιο αίτημά του να απευθύνει χαιρετισμό σε μία εκδήλωση που γίνεται δύο μέρες πριν από την συμπλήρωση 40 ετών από το ΠΑΣΟΚ του οποίου και είναι ο σημερινός πρόεδρος- το ενδιαφέρον τώρα στρέφεται στο τι θα πει καθένας εκ των δύο ηγετών. 

Από αυτά θα κριθεί και το κατά πόσον το κλίμα θα είναι ενωτικό στην πορεία προς την ίδρυση της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, για την οποία και αναμένεται να μιλήσει διεξοδικά στην ομιλία του στην κεντρική εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ την Τετάρτη 3η Σεπτέμβρη ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ή αν το Ζάππειο Μέγαρο θα μετατραπεί -ξανά- σε… θέατρο μαχών, για μία παράταξη, της οποίας η Ιστορία θα εκτίθεται στους γύρω χώρους… 

Να μιλήσει στην έκθεση του Ιδρύματος Παπανδρέου θέλει ο Βενιζέλος


Real.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X