Μποτία: «Είμαι πανέτοιμος»

Συνέντευξη στη NOVA έδωσε ο Αλμπέρτο Μποτία και αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από το πρώτο στάδιο της παρουσίας του στον Ολυμπιακό, όπως και για τις φιλοδοξίες του στη συνέχεια.
Ο Ισπανός αμυντικός αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:
 
Αρχικώς θα θέλαμε τις εντυπώσεις σου από τον Ολυμπιακό. Επιπλέον, είναι εύκολη η προσαρμογή σου στο νέο σου περιβάλλον;
 
«Είναι αλήθεια πως έχω πάρα πολύ καλές εντυπώσεις από τη νέα μου ομάδα. Αισθάνθηκα πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή με τον τρόπο που με υποδέχθηκαν στο σύλλογο, αλλά και γενικότερα από την υποδοχή στην πόλη. Νιώθω πολύ καλά. Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από το γήπεδο, από την ατμόσφαιρα που δημιουργείται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πιστεύω πως έχουμε όλες τις δυνατότητες για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων και είμαι έτοιμος να βοηθήσω το σύλλογο».
 
Ο χρόνος είναι σύμμαχος για την ομάδα, αλλά και για εσένα. Χρειάζεσαι χρόνο για να προσαρμοστεί σε μία νέα ομάδα και σε μία νέα χώρα;
 
«Ναι, όσο κυλάει ο χρόνος θα αισθάνομαι όλο και πιο καλύτερα. Θα προσαρμόζομαι περισσότερο στην ομάδα και στη χώρα. Όμως, αισθάνομαι πανέτοιμος για να κάνω μία καλή χρονιά και να προσφέρω στην ομάδα μου».
 
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Παναιτωλικό. Φυσικά δεν μπορείς να γνωρίζει πολλά για τον αντίπαλό σας. Αλλά εκεί πέρσι η ομάδα σου συνάντησε δυσκολίες και έφερε ισοπαλία.
 
«Ναι, το συζητάμε συνέχεια αυτές τις ημέρες στην ομάδα με τους συναδέλφους μου πως ο Παναιτωλικός είναι μία δύσκολη ομάδα. Είναι μία ομάδα η οποία δουλεύει πολύ στο ματς. Εμείς θα πρέπει να δημιουργήσουμε προβλήματα στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ του. Θα είναι δύσκολο για εμάς. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάμε εκεί για να ψάξουμε τη νίκη, ώστε να συνεχίσουμε με τον καλύτερο τρόπο».
 
Πέρυσι, ο Ολυμπιακός έφθασε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Τι όνειρα έχεις με τη νέα σου ομάδα;
 
«Ναι, είναι αλήθεια πως η ομάδα έχει φιλοδοξίες να προχωρήσει όσο πιο πολύ γίνεται. Να συνεχίσει να αγωνίζεται όσο πιο πολύ μπορεί. Το πρώτο που έχουμε ως στόχο είναι να περάσουμε από τη φάση των ομίλων. Και μετά να παίζουμε όσο καλά και όσο πιο πολύ μπορούμε».

Σχετικά άρθρα