Ντέρμπι για Ντιναμό, με Ρομα η Φιορεντίνα

Σήμερα και αύριο θα αγωνιστούν στα εγχώρια πρωταθλήματά τους, οι τρείς αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ. Και η παρακολούθηση των αγώνων έχει ιδιαίτερη σημασία για να αποτυπωθούν, σε πρώτη φάση, σημαντικές λεπτομέρειες που είναι απαραίτητες για την τεχνική ηγεσία. Αύριο, Κυριακή αγωνίζεται η Ντιναμό Μίνσκ, η πρώτη ομάδα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στις 18 Σεπτεμβρίου. Σήμερα παίζουν οι άλλες δύο ομάδες. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Η Ντιναμό Μινσκ, έχει αύριο Κυριακή ντέρμπι, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ναφτάν (στις 17.00′), που είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, 9 βαθμούς πίσω από την δεύτερη Ντιναμό, που έχει 46 πόντους. Πρωτοπόρος είναι η Μπάτε Μπορίσοφ, με 48 πόντους, που συμμετέχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Σήμερα αγωνίζονται τόσο η Φιορεντίνα όσο και η Γαλλική Γκινγκάμπ. Η Φιορεντίνα, αντιμετωπίζει απόψε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την Ρόμα στο Ολίμπικο και φυσικά θέλει ν’ αρχίσει με το δεξί το φετινό καμπιονάτο. Το ματς αρχίζει στις 21.45′. Στις 21.00′ επίσης απόψε, η Γκινγκάμπ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λοριάν, με τη γαλλική ομάδα να είναι κάτω από τη μέση της βαθμολογίας, αφού έχει 2 ήττες και 1 νίκη στις 3 πρώτες αγωνιστικές. 

Σχετικά άρθρα