Καλύτερος ο Ατρόμητος, τρίποντο στον Βόλο

Η Νίκη Βόλου υποδεχόταν τον Ατρόμητο, μετά την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ατρόμητος προερχόταν από τη νίκη επί του Πλατανιά και ήθελε να ζευγαρώσει τις νίκες του στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Κάτι που το κατάφερε και δεν άφησε κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση. Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πήρε δίκαια τη νίκη. 

Α’ ημίχρονο: Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και μόλις στο 8′ είχε την πρώτη του ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Παπάζογλου πιάνει την κεφαλιά η μπάλα βρίσκει στον Ναπολεόνι και απομακρύνεται. Στο 17′ ο Νάστος κάνει ωραία κίνηση εκτός περιοχής, ξεμαρκάρεται, κάνει το σουτ και η μπάλα φεύγει άουτ. τρία λεπτά αργότερα, σε κόντρα του Ατρόμητου, ο Πίτου Γκαρσία βρίσκει τον Ναπολεόνι μέσα στην περιοχή. Εκείνος προσποιείται, κάνει το πλασέ αλλά η μπάλα περνάει και πάλι άουτ. Στο 25′ ο Παπάζογου κάνει ένα σουτ, η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου προήλθε το γκολ για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου. Στο 26′ λοιπόν ο Πίτου Γκαρσία εκτελεί το κόρνερ, ο Φυντανίδης κάνει την κεφαλιά και στέλνει τη μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του Ταμπάκη. Στο 35′ ο Ναπολεόνι έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, ο Πίτου Γκαρσία τον έβγαλε τετ α τετ με τον Ταμπάκη αλλά ο πορτιέρο της Νίκης απέκρουσε στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Οι δύο ομάδες πήγαν με αυτό το 0-1 στα αποδυτήρια.

Β’ μέρος: Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και στο δεύτερο μέρος. Η Νίκη προσπάθησε να πιέσει και να πάρει τα ηνία του αγώνα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 60′ μάλιστα ο Ατρόμητος, με κεφαλιά του Παπάζογλου κάνει το 2-0 ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο επόπτης σήκωσε την σημαία για οφσάιντ. Στο 70′ ο Ναπολεόνι μπαίνει στην περιοχή από δεξιά κάνει το σουτ αλλά η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Ταμπάκη. Πέντε λεπτά αργότερα πάλι ο Ναπολεόνι, βγαίνει τετ α τετ με τον πορτιέρο της Νίκης ωστόσο ούτε αυτή τη φορά κατάφερε να τον νικήσει. Δέκα λεπτά πριν τα 90′ ο Τάτος θα κάνει το σουτ και ο Ταμπάκης θα αποκρούσει. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τάτος με πλασέ προσπαθεί για το γκολ με τον Ταμπάκη να λέει για άλλη μια φορά “όχι”.

Παίκτης από χρυσάφι: Ο Πίτου Γκαρσία έκανε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μοίρασε πολύ ωραία το παιχνίδι και έβγαλε αρκετές φορές τους συμπαίκτες τους σε πλεονεκτική θέση.

Που κρίθηκε: Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Νίκη Βόλου να το αμφισβητήσει.

Η σφυρίχτρα: Αν και δεν ήταν δική του ευθύνη, κακώς ακυρώθηκε το γκολ που σημείωσε ο Παπαζόγλου, αφού καλυπτόταν κανονικά. Λάθος που έκανε ο βοηθός και χρεώνεται ο Κουτσιαύτης. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νίκη Βόλου: Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σωτηράκος, Ίβενς, Μαχλελής, Λάουκς, Μέτσε, Μουζακίτης (72′ Κοτσαρίδης), Γιαννιτσάνης (62′ Μάρτινς), Νικλητσιώτης (72′ Σταμπολζίεφ), Σκούρτης

Ατρόμητος: Τζενάμο, Ταυλαρίδης, Φυντανίδης, Μπρίτο (66′ Μπάλλας), Ναπολεόνι (87′ Λαζαρίδης), Παπάζογλου, Νάστος, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτοσς (77′ Τάτος), Πίτου Γκαρσία

Σχετικά άρθρα