Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Φρίκη «Υπάρχει και τρίτο πρόσωπο στο διπλό φονικό της Μεσσηνίας»
Φρίκη «Υπάρχει και τρίτο πρόσωπο στο διπλό φονικό της Μεσσηνίας» thumbnail

Φρίκη "Υπάρχει και τρίτο πρόσωπο στο διπλό φονικό της Μεσσηνίας"

Τα μέλη της οικογένειας του δολοφονημένουΚωνσταντίνου Σγουρού είχαν υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή την ύπαρξη συνεργού, καθώς κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δύο απόφοιτοι της Γ’ Λυκείου μπόρεσαν να στήσουν από μόνοι τους τη φονική ενέδρα… 

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση του διπλού φονικού στην Καλαμάτα, καθώς τα στοιχεία που προκύπτουν από τη διερεύνηση του τραγικού περιστατικού ενισχύουν το σενάριο εμπλοκής και τρίτου προσώπου στη δολοφονία των δύο μπόντι μπίλντερ από τους δύο 18χρονους.

Ο δικηγόρος της οικογένειας ενός εκ των δύο θυμάτων, του 26χρονου Κ. Σγουρού, έχει ήδη ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο δραστών. Μάλιστα, μιλώντας στη Realnews, ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Μαργέλης αναφέρει ότι τα στοιχεία που αφορούν τον συνεργό των 18χρονων αναμένεται να αποκαλυφθούν ακόμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα, προκαλώντας «πάταγο». 

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα, όμως μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορέσουμε να μιλήσουμε με σαφήνεια για την εμπλοκή και τρίτου προσώπου. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων που έχουμε στη διάθεσή μας για τον συνεργό θα προκαλέσει πάταγο», δήλωσε ο Κ. Μαργέλης. 

Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου των 18χρονων αφορά τόσο την ημέρα που διεπράχθη η διπλή ανθρωποκτονία, όσο και τα 24ωρα που προηγήθηκαν και ακολούθησαν τη δολοφονία του Κ. Σγουρού και του 25χρονου φίλου του Γιάννη Κομμάτη σε απομονωμένη περιοχή της Μεσσηνίας. 

Η εμπλοκή του τρίτου προσώπου που υποστήριξε τους 18χρονους, Παναγιώτη Μήτσο και Νίκο Μοσχανδρέου, ενδέχεται να αφορά είτε την προσπάθεια εξαφάνισης των πτωμάτων, είτε ακόμα και την οργάνωση της δολοφονίας.
 
Τα στοιχεία που θα αποκαλυφθούν ενδέχεται να αλλάξουν τα δεδομένα και όσον αφορά το κίνητρο των δραστών, που υποστηρίζουν ότι είχαν πληρώσει 800 ευρώ τον Σγουρό για να τους προμηθεύσει αναβολικά, τα οποία δεν τους έδωσε ποτέ.


Real.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X