Στα Τρίκαλα Ίνγκραμ και Βαρυτιμιάδης

Σε δύο ανακοινώσεις προχώρησαν σήμερα τα Τρίκαλα. Η θεσσαλική ομάδα έκλεισε την τετράδα των Αμερικανών παικτών της με τον 29χρόνο πόιντ γκαρντ Τζάστιν Ίνγκραμ και πρόσθεσε στο δυναμικό της τον 20χρόνο φόργουορντ Αλέξανδρο Βαρυτιμιάδη.
Η ανακοίνωση των Τρικάλων για τον Ίνγκραμ:
«H KAE Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Point Guard Justin Ingram. Ο ύψους 1.89 Ingram είναι απόφοιτος των Toledo Rockets με τους οποίους είχε τέσσερεις γεμάτες χρονιές στο NCAA.
Μετά την αποφοίτηση του ήρθε στην Ευρώπη και για τέσσερεις σεζόν  αγωνίστηκε στην Γαλλία με St Etienne, Bourg, Clermont και Antibes. Στην συνέχεια έπαιξε στην Ουγγρική FS Debrecen με την οποία αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο Ουγγρικό πρωτάθλημα, συνέχισε στην Εσθονική Tartu Ulikool Rock για να επιστρέψει πέρυσι ξανά στην Γαλλία όπου και αγωνίστηκε με τα χρώματα της Poitiers στην Pro B σε 50 παιχνίδια (12,7 πόντοι μ.ο, 4,1 ασίστ)».
Η ανακοίνωση για τον Βαρυτιμιάδη:
«Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη. Ο 20χρονος Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης (ύψος 2.01)  αγωνίζεται στην θέση του Power Forward και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τα εφηβικά του ΠΑΟΚ, υπέγραψε στην συνέχεια επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου δόθηκε πέρυσι δανεικός στον Φίλιππο Βέροιας.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ομάδα των Τρικάλων ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθα σε ένα υγιές σωματείο όπως αυτό των Τρικάλων. Εύχομαι να υπάρχει υγεία και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου ώστε να συμπεριληφθώ στα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή Κώστα Φλεβαράκη».

Σχετικά άρθρα