Ντάμπλ και Βαρκελώνη για Ολυμπιακό

Από το Κολυμβητήριο του Ζαππείου άρχισε τη Δευτέρα το φετινό… ταξίδι της ομάδας Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού το οποίο στόχος είναι να ολοκληρωθεί τις τελευταίες ημέρες του Μαϊου του 2015 στην Βαρκελώνη, εκεί όπου θα διεξαχθεί το Φάιναλ-6 του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Θόδωρος Βλάχος υποδέχτηκε τους παίκτες του, με μοναδικό νέο πρόσωπο τον Νίκολα Ράντζεν και με απόντα τον Μανώλη Μυλωνάκη, και τους ευχήθηκε καλή δύναμη, υγεία και κούπες! Το παρών στην πρώτη έδωσε ο επίτιμος γενικός γραμματέας Γιάννης Δαλέζιος, ο οποίος μίλησε στους αθλητές τονίζοντας τους ότι η ομάδα αυτή έχει στόχο την Ευρώπη μα φυσικά και τις κούπες στην Ελλάδα και τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη, το μέλος του ΔΣ και έφορος του τμήματος Νίκος Σκανδαλάκης και το μέλος του ΔΣ και έφορος της ομάδας πόλο που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ του 2002, Γεώργιος Παπαδόπουλος. Στην πρώτη συνάντηση πήγε απευθείας από το αεροδρόμιο και ο Μπλάι Μάλιαρακ. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα στο Ζάππειο, θα είναι μονές, ενώ από την επόμενη θ’ αρχίσουν οι “διπλές”. Πριν από την πρώτη βουτιά στην πισίνα μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Θόδωρος Βλάχος και το νέο της απόκτημα ο Νίκολα Ράντζεν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις: 
Θόδωρος Βλάχος: “Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι κάθε χρόνο κοιτάμε πιο ψηλά. Ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει πολλά σ’ αυτή την ομάδα. Είναι καλό να ξέρουμε ότι υπάρχει η βάση. Οι καλύτεροι παίκτες της Ελλάδος είναι στον Ολυμπιακό. Έτσι δουλεύουν οι μεγάλες ομάδες. Προγραμματίζουν το αύριο. Στόχος μας σαφώς είναι να πάμε στο Φάιναλ-6 της Βαρκελώνης. Είναι ένας μεγάλος μαραθώνιος και θα πρέπει να έχουμε υγεία και να είμαστε ταπεινοί για να τα καταφέρουμε. Ο Ολυμπιακός έδειξε και πέρσι πως είναι μια ομάδα που οι αντίπαλοι την σέβονται και την φοβούνται. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε στην τελική φάση και να πάρουμε ότι καλύτερο. Βέβαια δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την κατάκτηση και των δυο τίτλων στην Ελλάδα. Είμαστε ελληνική ομάδα και πρέπει να είμαστε πρώτοι στην χώρα. Το οφείλουμε σ’ εμάς και στην ιστορία μας”.
Νίκολα Ράντζεν: “Ξεκάθαρα ο μεγάλος στόχος είναι η ομάδα να πάει στο Φάιναλ-6. Θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι για μένα μια μένα μια νέα αρχή. Νιώθω από την πρώτη ημέρα τον Ολυμπιακό οικογένεια μου και θέλω να προσφέρω. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Ξέρω όλα τα παιδιά και θα δουλέψουμε μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι η είσοδος στο Φάιναιλ-6 αλλά και η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου”. 
*Ο Νίκος Δεληγιάννης είναι ο νέος αρχηγός της ομάδας. 

Σχετικά άρθρα