Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ερμή στον Ζυγό: Γλυκαίνουν οι καρδιές!
Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ερμή στον Ζυγό: Γλυκαίνουν οι καρδιές! thumbnail

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ερμή στον Ζυγό: Γλυκαίνουν οι καρδιές!

Το κύριο χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας είναι η μετακίνηση του Ερμή, ο οποίος εγκαταλείπει το ζώδιο της Παρθένου για να περάσει στο καινούριο του σπίτι, στο ζώδιο του Ζυγού, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου.


Ο Ερμής στον Ζυγό, βρίσκεται στο χώρο της συγκαταβατικότητας, τηςσυνεργασίας και της αγάπης. Και βέβαια, θα ενισχύσει πάρα πολύ τον τομέα των σχέσεών μας, δίνοντάς τους την ισορροπία που χρειάζονται για να λειτουργήσουν, γλυκαίνοντας, μαλακώνοντας τις καρδιές και τη διάθεσή μας, αφού τώρα ακολουθούμε περισσότερο αυτό που νιώθουμε… Ακολουθούμε το ένστικτό μας και μπορούμε πολύ εύκολα να καταλάβουμε τις προθέσεις των άλλων απέναντί μας, αλλά και να λειτουργήσουμε με έναν τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργήσουμε ένα σκηνικό μεγαλύτερης αρμονίας στις σχέσεις, ιδιαίτερα σε αυτές που μπορεί να έχουν ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα.

 

Ο Ερμής εδώ, έρχεται να μας δώσει ευκαιρίες, που θα μας βοηθήσουν νααποκαταστήσουμε εντάσεις, δυσαρμονίες, ψυχρότητες που μπορεί να υπήρξαν, αλλά και να ανοίξει ένα νέο, φωτεινό παράθυρο, πιο αισιόδοξο και πιο ελπιδοφόρο…

Ερμής σε εξάγωνο με Δία


Κατά την διαδρομή του στο ζώδιο του Ζυγού, ο Ερμής θα σχηματίσει κάποιες ευνοϊκές όψεις. Η πρώτη είναι το εξάγωνο με τον Δία, το μεγάλο ευεργέτη, φέρνοντας ένα κύμα αισιοδοξίας και ανοίγοντας κάποιες πόρτες, που μέχρι χθες μπορεί να έδειχναν ερμητικά κλειστές. Θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες, που αναζωογονούνται μέσα από μια πολύ καλύτερη επικοινωνία. Και βεβαίως, ανανεώνει πλήρως το σκηνικό της ερωτικής μας ζωής!

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X