«Χτίζουμε ομάδα για έναν χρόνο και όχι για ένα παιχνίδι»

«Χτίζουμε ομάδα για έναν χρόνο και όχι για ένα παιχνίδι» απάντησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας όταν ρωτήθηκε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε ότι δεν θ’ αλλάξει τα πλάνα του σε ό,τι αφορά στον προγραμματισμό του μόνο και μόνο για ένα ματς.

«Το παιχνίδι συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον. Το αποτέλεσμα συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον αλλά δεν θα αλλάξουμε πολλά. Θα παίξουμε ένα λιγότερο φιλικό. Χτίζουμε ομάδα για έναν χρόνο και όχι για ένα παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε: «Ξεκινάμε μια σεζόν εντελώς διαφορετική. Πέρσι δημιουργήθηκε μια νέα ομάδα. Αναγκαστήκαμε για διάφορους λόγους να αλλάξουμε παίκτες Κάποιοι έπαιξαν καλά και κάποιοι όχι. Αλλά φέτος το έργο μας ήταν πιο εύκολο. Πήραμε μόλις τρεις παίκτες που είναι έμπειροι και τον Μουράτο που είναι για το μέλλον».

Καταλήγοντας, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», τόνισε: «Στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε λίγο τύχη για να κατακτήσουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο. Η επιλογή των παικτών έγινε για να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρία. Οι τρεις που αποκτήθηκαν είναι έμπειροι, ποιοτικοί και καλοί χαρακτήρες».

Σχετικά άρθρα