Αρχική / More / Αθλητικά / Και επίσημα ο Βρύζας τεχνικός διευθυντής
Και επίσημα ο Βρύζας τεχνικός διευθυντής thumbnail

Και επίσημα ο Βρύζας τεχνικός διευθυντής

Δια στόματος Ιάκωβου Αγγελίδη ανακοινώθηκε ο ρόλος του Ζηση Βρύζα στην ομάδα. Το αναφέρουμε διότι μέχρι να αναφέρει στην συνέντευξη τύπου ο Αγγελίδης (μετά από σχετική ερώτηση που δέχθηκε) ποιος είναι ο ρόλος του πρώην προέδρου, δεν είχε γίνει καμία επίσημη αναφορά από την ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα. Ούτε από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη είχε ειπωθεί δημόσια ποιος θα είναι ο ρόλος του Βρύζα.

Σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις μεταξύ των επιτελών του ΠΑΟΚ, βεβαίως είχε διευκρινιστεί, όμως δημόσια ποτέ. Και αυτό αποτελεί ένα μικρό δείγμα της εσωστρέφειας με την οποία αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ βασικά θέματα. Βεβαίως, είχαμε αναφέρει αναλυτικά και είχαμε προϊδεάσει μέσα από το ρεπορτάζ που σας είχαμε παραθέσει για τον νέο ρόλο του Ζηση Βρύζα. Απλά, με την δημόσια τοποθέτηση του Ιάκωβου Αγγελίδη, ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε η πληροφορία που ήταν γνωστή. Σύντομα αναμένεται να γίνει και καταμερισμός αρμοδιοτήτων στο νέο διοικητικό συμβούλιο που είναι πενταμελές.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X