Ψάχνει αντίπαλο…

Σε αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό παιχνίδι το Σάββατο 6/9 βρίσκεται η ΑΕΚ αφού η αναμέτρηση με την ΑΕΛ αναβλήθηκε οριστικά.

Το πρόβλημα με την αστυνομία, η οποία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα στο AEL FC ARENA λόγω της μετακίνησης των δυνάμεων της Α. Δ. Λάρισας στη ΔΕΘ, δεν ξεπεράστηκε.

Οι δύο ομάδες συζήτησαν την προοπτική να αγωνιστούν μεταξύ τους το Σάββατο στο ΟΑΚΑ δεν τα βρήκαν και έτσι αποφασίστηκε από κοινού το φιλικό να αναβληθεί.

Η ΑΕΚ πάντως δεν θα μείνει χωρίς φιλικό το Σαββατοκύριακο καθώς στόχος του Τραϊανού Δέλλα είναι οι κιτρινόμαυροι να πάρουν αγωνιστικό χρόνο συμμετοχής…

Συνεργασία με DreamMaster

Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία παραγωγής DreamMaster Production η οποία και θα ανακηρυχθεί σε «Επίσημο Συνεργάτη» της ομάδας για την τρέχουσα σεζόν.

Στα πλαίσια της συνεργασίας η DreamMaster Production θα αναλάβει την επιμέλεια και παραγωγή μιας σειράς αποκλειστικών video γύρω από τις δραστηριότητες της ομάδας και όλο το περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο από την επίσημη ιστοσελίδα και τα social media της ΠΑΕ ΑΕΚ.
 
Η Dream Master Production δραστηριοποιείται στον τομέα των Τηλεοπτικών Παραγωγών (TV Commercials – Corporate Videos – Video clip – Graphic Design – Editing ).

Από το 2006 έως σήμερα η εταιρεία έχει στο βιογραφικό της σημαντικές παραγωγές όπως :

Σειρά ντοκιμαντέρ “Ίστωρ” (προβολή ΕΡΤ – κάμερα & μοντάζ ).  Διαφημιστικά σποτ : Δήμου Νέου Ψυχικού / Nautica (Ridenco S.A) / SnakZ (Mediterranean Brands S.A)

Autos Top Leather / Vogue (Luxottica) / Nicosia Tower Apartments (GCC LTD) .  Εταιρικά βίντεο : BlockHouse / Estate Palivos / Ridenco S.A. / Mediterranean Brands S.A. / Autos Top Leather/ Heaven Music / Cobalt Records / Bon Prix .

Σχετικά άρθρα