Σόου «Ντιέγκο» στο φιλικό για την ειρήνη (videos&pics)

Διαβάστε ακόμα:

Τα… είπε με τον Πάπα ο Ντιέγκο

Τα βλέμματα πάνω του τράβηξε ο Ντιέγκο Άρμενο Μαραντόνα στο φιλικό για την ειρήνη που διεξήχθη για φιλανθρωπικό σκοπό στη Ρώμη υπό την… αιγίδα και το βλέμμα του Πάπα!

Ο «Ντιεγκίτο» τα είπε και με τον Ποντίφικα σε ματς που έγινε με αντικείμενο την παγκόσμια ειρήνη, και διεξήχθη την Δευτέρα το βράδυ από το Ίδρυμα Pupi Javier Zanetti και Scholas Occurrentes, που έχει την έδρα του στην Παπική Ακαδημία Επιστημών.

Ο πρώην σπουδαίος άσος «μαγνήτισε» με την εικόνα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έριξε τις μπηχτές που άφησε για τον… Μάουρο Ικάρντι. Αυτή τη φορά δεν του τα… έχωσε για το ερωτικό «τρίγωνο» με πρωταγωνιστές τον δεύτερο, τη σύζυγό του Γουάντα Νάρα, αλλά και τον πρώην σύζυγο αυτής και πρώην φίλο του Ικάρντι, Μάξι Λόπες! Του την είπε για αγωνιστικούς λόγους και ανέφερε μετά την λήξη του φιλικού: «Ο Ικάρντι δεν έπρεπε να αγωνιστεί, έβαλε τόσα γκολ και έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι. Πρέπει να μιλήσω με τους διοργανωτές». Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν ο Μαραντόνα είχε χαρακτηρίσει προδότη τον Μάουρο Ικάρντι επειδή προτίμησε να χαλάσει τη φιλία του με τον Μάξι Λόπες για χάρη της… Γουάντα Νάρα.

Κατά τα άλλα, στο παιχνίδι έδωσαν το «παρών» και άλλοι πρώην αστέρες της μπάλας όπως οι Ντιέγκο Σιμεόνε, Ρομπέρτο Μπάτζο, Ιβάν Ζαμοράνο, Χαβιέρ Ζανέτι, Κάρλος Βαλντεράμα! Παίζοντας μαζί με νυν παίκτες…

Σχετικά άρθρα