Αρχική / Υγεία / Νευρολογία / Μούδιασε το κεφάλι μου και αισθάνθηκα τσούξιμο στο πρόσωπο. Τι μπορεί να είναι αυτό;
Μούδιασε το κεφάλι μου και αισθάνθηκα τσούξιμο στο πρόσωπο. Τι μπορεί να είναι αυτό; thumbnail

Αρετή, 31 ετών

Μούδιασε το κεφάλι μου και αισθάνθηκα τσούξιμο στο πρόσωπο. Τι μπορεί να είναι αυτό;

Ρωτά η αναγνώστρια μας Αρετή Κ.


Γειά σας Ειμαι 31 χρονών και τον τελευταίο καιρό μου έχει συμβεί 2-3 φορές κάτι περίεργο. Ξεκινάει με πονοκέφαλο και καταλαβαίνω σα να μουδιάζει να μυρμηγκιάζει το κεφάλι μου και να με λούζει κρύος ιδρώταςστο κεφάλι όλαΚ στη συνέχεια αισθάνομαι άνα κάψιμοτσούξιμο στο πρόσωπο και κοκκινίζει κυρίως η περιοχή που είναι το μουστάκιΕίχα τάση για εμετό και υπερβολικό πρήξιμο στο στομάχικοιλιάΜπορείτε να με καθοδηγήσετε ως προς το τι μπορεί να είναι αυτό και σε τι γιατρό πρέπει να πάωΕυχαριστώ εκ των προτέρων


 Απαντάει ο Ευάγγελος Κατσαρός Νευρολόγος MD

 


 


Ερώτημα 2ο: Το πρόβλημα που αναφέρετε είναι αντικείμενο του Νευρολόγου στον οποίο πρέπει να απευθυνθείτε για εξέταση, αξιολόγηση και διερεύνηση με τις απαραίτητες εξετάσεις που θα χρειαστούν. Με βάση την περιγραφή που κάνετε μπορεί να είναι μια ιδιαίτερη μορφή ημικρανίας αλλά μπορεί και να είναι και κάποιο άλλο είδος κεφαλαλγίας (υπάρχει μεγάλη γκάμα κατηγοριών στις κεφαλαλγίες). Γι αυτό λοιπόν απαιτείται να εξεταστείτε σύντομα για να προληφθούν τυχόν κίνδυνοι που μπορεί να υποκρύπτονται.

 Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X