Ο Μάρτενς προηγείται για το best goal

Ποιο από τα εννέα γκόλ που πέτυχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στα τέσσερα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν (δύο με την Ζίμπρου και δύο στο πρωτάθλημα) είναι καλύτερο; Σε αυτό το ερώτημα καλούνται να απαντήσουν και ηδη το κάνουν φιλαθλοι του ΠΑΟΚ που συμμετέχουν στην σχετική ψηφοφορία. Μάλιστα ο Μάρτενς με το γκόλ που σημείωσε κόντρα στην Ζίμπρου, έχει ένα σημαντικό προβάδισμα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διενεργεί ψηφοφορίες μεταξύ των οπαδών του «Δικέφαλου» τόσο για το κορυφαίο παίκτη της ομάδας, όσο και για το καλύτερο γκολ κάθε μήνα.

Στα πρώτα τέσσερα επίσημα ματς της χρονιάς ο ΠΑΟΚ πέτυχε εννέα γκολ, καθώς ξέσπασε με δύο συνεχόμενες τεσσάρες απέναντι σε Ζίμπρου και Πλατανιά.

Η ΠΑΕ έχει ξεχωρίσει τέσσερα τέρματα ως υποψήφια για το βραβείο BestGoal του Αυγούστου. Ο κόσμος καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη κόντρα στη Ζίμπρου, το βολέ του Ρόμπερτ Μακ κόντρα στους Μολδαβούς, το εντυπωσιακό σλάλομ και σουτ στο «παραθυράκι» του Μάαρτεν Μάρτενς, αλλά και την εξαιρετική ομαδική ενέργεια που κατέληξε στο γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη απέναντι στον Πλατανιά. Σε πρώτη φάση προηγούνταν με διαφορά (71%) το γκολ του Μάρτενς και ακολουθούσαν με 13% τα τέρματα των Μακ και Αθανασιάδη, ενώ ο Σάλπι είχε μόλις 3%.

Σχετικά άρθρα