Όλα για Ατλέτικο στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στις 16 του μηνός στο Καραϊσκάκη.
 
Τόσο στο οργανωτικό κομμάτι, όσο και στο αγωνιστικό παρότι υπάρχει το εμπόδιο στην προετοιμασία με την απουσία των πολλών διεθνών, αλλά και τους τραυματισμούς.
 
Ο Μίτσελ λείπει στη Νιόν όπου έχει επαφές και με τους προπονητές των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον όμιλο, στο συνέδριο της ΟΥΕΦΑ, αλλά στο πλάνο του για το παιχνίδι θα είναι σαφής η προσπάθειά του να «παντρέψει» παίκτες που ήταν και πέρυσι με κάποιους νέους, έτσι ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ομοιογένεια στην ομάδα. Επιπλέον θα κοιτάξει να έχει γεμάτη μεσαία γραμμή, όπως έχει δείξει και σε αρκετές δοκιμές του στη διάρκεια φιλικών και επίσημων αγώνων, ώστε να κοντράρει τον τρόπο παιχνίδιου της ισπανικής ομάδας. 
 
Το ευχάριστο είναι ότι ο Φουστέρ θα προλάβει το ματς, καθώς ήδη είναι ξανά έτοιμος, οπότε προστίθεται άλλη μία επιλογή από το περσινό ρόστερ στα σχέδια του προπονητή που περιμένει μήπως μπορέσει τελικά να έχει στη διάθεσή του και τον Μανιάτη που μαζί με Ρομπέρτο, Εντινγκά, Ντομίνγκες και Μήτρογλου είχαν σημαντική συνεισφορά στην πορεία του Ολυμπιακού πέρυσι στη διοργάνωση.  Ο τελευταίος δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση από πλευράς ετοιμότητας και φυσικών δυνάμεων και ανυπομονεί να ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας. 
 
Στο αρχικό σχήμα των ομάδων τους ήταν χτες το βράδυ ο Ομάρ Ελαμπντελαουί (στο Αγγλία-Νορβηγία 1-0 στο Γουέμπλεί) και Γκεβόργκ Γκαζαριάν (στο Λετονία-Αρμενία 2-0). Έπαιξε και ο Μπενίτες σε φιλικό της Παραγουάης με τη Νασιονάλ στην Αυστρία. 
 
Ο Νορβηγός μπακ είχε καλή απόδοση κόντρα στους Άγγλους διεθνείς, αν και ήταν αυτός που έκανε το πέναλτι στον Στέρλινγκ με το οποίο ο Ρούνεί έδωσε τη νίκη στην Εθνική Αγγλίας.

Σχετικά άρθρα