Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου. Ποιους επηρεάζει;
Η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου. Ποιους επηρεάζει;  thumbnail

Η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου. Ποιους επηρεάζει;

Στις 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.07, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, η Αφροδίτη, περνάει στο ζώδιο της Παρθένου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 28 του μήνα. Παρόλο που η Αφροδίτη στο συγκεκριμένο ζώδιο βρίσκεται σε πτώση, εντούτοις προοιωνίζει θετικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία και την υγεία, και μας βοηθάει να γίνουμε πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί, γεγονός που μπορεί να σημάνει μια ανοδική πορεία. Ακόμα και στα θέματα της αγάπης, μειώνεται αισθητά ο κίνδυνος απογοητεύσεων και λαθών, αφού η λογική που της χορηγεί ο Ερμής, δεν την αφήνει να πέσει σε παγίδες. Το γεγονός μάλιστα ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται και ο Ερμής στον Ζυγό, το ζώδιο της Αφροδίτης, αποτελεί έναν καλό οιωνό τόσο για τις σχέσεις που υπάρχουν, όσο και γι’ αυτές που θα δημιουργηθούν. Μέσα από αυτή την αμοιβαία υποδοχή, η λογική και ο έρωτας συμβαδίζουν αρμονικά και οι μόνες σχέσεις που μπορεί να κινδυνεύσουν, είναι αυτές που βασίζονται στο συμφέρον.

 


Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στην Παρθένο


Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά της Γης (ΤαύροιΠαρθένοιΑιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι,Σκορπιοί και Ιχθείς).

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X