Αρχική / Είναι έτοιμος για όλα !!!

Είναι έτοιμος για όλα !!!


Η επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό ικανοποίησε σχεδόν όλο τον κόσμο. Μα πάνω απ’ όλα ικανοποίησε τον ίδιο! Και γι’ αυτό ο «πιστολέρο» είναι «φτιαγμένος» όσο ποτέ! Όσοι τον βλέπουν στου Ρέντη έχουν να λένε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πιο fit από ποτέ, ενώ ο ίδιος δείχνει και δηλώνει στο στενό του περιβάλλον αποφασισμένος να επιστρέψει στο περσινό εκπληκτικό διάστημα που είχε στον Θρύλο.


«Είμαι μια χαρά. Κι από υγεία κι από φυσική κατάσταση κι από διάθεση. Πάσες δώστε μου και περιμένετε να δείτε! Υπομονή και θα δείτε», λέει χαρακτηριστικά σε ανθρώπους του Ολυμπιακού και στο στενό του περιβάλλον, όταν τον ρωτάνε για το πώς νιώθει.


Μάλιστα, έχει πολύ καλή άποψη και για τον φετινό Ολυμπιακό. «Ο Ολυμπιακός πάντα έχει πολύ καλή ομάδα. Και πολύ καλή ομάδα θα έχει και φέτος», ξεκαθαρίζει και ετοιμάζεται να «γαζώσει» τις αντίπαλες άμυνες όπως ξέρει να κάνει πολύ καλά…


  

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X