Παρουσίασε Σαβιόλα η Βερόνα

Η επίσημη παρουσίαση του Χαβιέρ Σαβιόλα από την Ελλάς Βερόνα έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης από τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου.
 
Ο Αργεντινός πρώην άσος του Ολυμπιακού εμφανίστηκε χαρούμενος για τη μεταγραφή του στην Ιταλία και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τη νέα ομάδα του.
 
Οι δηλώσεις του Σαβιόλα:
 
«Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν λίγο, ο σύλλογος με έπεισε αμέσως. Ανυπομονώ να παίξω στο ιταλικό πρωτάθλημα, ένα από τα κορυφαία του κόσμου, στο οποίο αγωνίζονται πολλοί συμπατριώτες μου. Θα είναι ωραίο που θα συναντήσω τον Τέβες, ενώ με τον Μάρκες ήμασταν μαζί στην Μπαρτσελόνα, τώρα θα ξαναείμαστε συμπαίκτες αλλά δεν του έχω μιλήσει ακόμα γιατί είναι στο Μεξικό. 
 
Στόχος μου είναι να βοηθήσω ώστε να πάρουμε όσους βαθμούς περισσότερους γίνεται. Γνωρίζω λίγο τον προπονητή Μαντορλίνι, χτες έκανα την πρώτη μου προπόνηση αλλά ακόμα δεν έχουμε μιλήσει για θέματα τακτικής. Στην καριέρα μου αγωνίζομαι πάντα ως δεύτερος φορ, πίσω από τον στράικερ, αλλά είμαι διατεθειμένος να κάνω ό,τι ζητήσει ο κόουτς. 
 
Είχα κι άλλες προτάσεις για να συνεχίσω την καριέρα μου, δε θέλω να πω ονόματα. Τώρα είμαι στη Βερόνα και τη διάλεξα γιατί είναι ένας σοβαρός και αναπτυσσόμενος σύλλογος». 

Σχετικά άρθρα