Στη ΔΕΘ και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι παρούσα στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ανακοίνωσε λεπτομέρειες για τη συμμετοχή της. 
Η ενημέρωση από την ΠΑΕ:
«Υπερθέαμα επιχειρηματικότητας, καινοτομίας, τεχνολογίας, πολιτισμού και αναψυχής συνιστά η 79η ΔΕΘ, που ανοίγει τις «πύλες» της το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 14 του μήνα, με την προσδοκία να ξαναγίνει σύμβολο για τη Θεσσαλονίκη, τη Βόρεια Ελλάδα και τη χώρα.
Οι συμμετοχές των εκθετών φτάνουν περίπου τις 1.000, μέγεθος αυξημένο σε σχέση με το 2013 και διπλάσιο σε σύγκριση με το 2012. Από αυτές, ποσοστό περίπου 35% είναι νέες συμμετοχές, οι οποίες δεν έχουν λάβει ξανά μέρος στην έκθεση, γεγονός ενδεικτικό του αυξανόμενου δυναμισμού της ΔΕΘ και της εμπιστοσύνης από την πλευρά των επιχειρήσεων.
Aπό αυτό το μεγάλο γεγονός δεν θα μπορούσε να λείψει ο ΠΑΟΚ όπου φετος θα συμμετέχει με τo  PAOK Official Trailer .Η θέση του τρέιλερ θα είναι δίπλα σχεδόν από τον Πύργο του ΟΤΕ όπου αναμένεται να την επισκεφτούν για να υπογράψουν αυτόγραφα πολλοί αθλητές του ΠΑΟΚ όπως και χιλιάδες κόσμου.Θα είναι ανοιχτό από τις 10:00 μέχρι 16:00 καθημερινά και από τις 10:00 μέχρι 22:00 τα Σαββατοκύριακα.Θα υπάρχει μεγάλο μέρος της συλλογής των προϊόντων του PAOK Official Store.»

Σχετικά άρθρα