Με Γκολάσα και… νέους η προπόνηση

Με πέντε ποδοσφαιριστές από την Κ20 πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Πέμπτης. Οι Τουμανίδης, Πατράλης, Κούστα, Κάκκο και Πούγγουρας γυμνάστηκαν με την πρώτη ομάδα και θα συμπληρώσουν την αποστολή του “Δικεφάλου” για το φιλικό (6/9) με τον Αιγινιακό.
Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άγγελου Αναστασιάδη περιελάμβανε δουλειά στην τακτική με ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι σε μικρό γήπεδο με περιορισμό στις επαφές της μπάλας και συγκεκριμένες οδηγίες ανάπτυξης.
Ο Εγιάλ Γκολάσα ακολούθησε μέρος της προπόνησης και πέρασε από τα τεστ ετοιμότητας που του έκανε το ιατρικό τιμ δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις και τίθεται (σταδιακά) στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη. Ο Ισραηλινός μέσος ενδέχεται να αγωνιστεί για λίγο και στον αγώνα του Σαββάτου.
Εν τω μεταξύ ο Μάαρτεν Μάρτενς γυμνάστηκε κανονικά, ο Στέλιος Κίτσιου και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Χέντβιγκες Μαντούρο έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.
Το μενού της Παρασκευής περιλαμβάνει δύο προπονήσεις (09:30 και 17:45) στη Νέα Μεσημβρία ενώ πριν από το απογευματινό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί η βράβευση του MVP της 2ης αγωνιστικής, Γιάννη Σκόνδρα.

Σχετικά άρθρα