Νέιμικ: «Θα έχουμε καλή χρονιά»

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ντρου Νέιμικ, ο τρίτος Αμερικανός που φτάνει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη. Ο 29χρονος σέντερ, αν και ταλαιπωρημένος από το πολύωρο ταξίδι (καθυστέρησε μία πτήση από το Σικάγο και τελικά έφτασε στη Θεσσαλονίκη στις 20:30), ήταν ευδιάθετος, ειδικά όταν είδε ότι φίλαθλοι των «κίτρινων» του ετοίμασαν έκπληξη και τον καλωσόρισαν στην ομάδα, δίνοντάς του και ένα κιτρινόμαυρο κασκόλ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ», ήταν τα πρώτα λόγια του Νέιμικ, ο οποίος επισήμανε: «Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα, επιστρέφω στην Ευρώπη και θα αγωνιστώ σε μία πολύ ιστορική ομάδα και σε υψηλό επίπεδο, αφού το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να ξεκινήσω τη δουλειά. Συγκέντρωσα πληροφορίες για την ομάδα και πήρα την απόφαση να έρθω στον Άρη και να δώσω ότι μπορώ για να πετύχει τους στόχους του».

Έστειλε, επίσης, και το μήνυμά του στους φιλάθλους του Άρη: «Ελάτε να μας υποστηρίξετε. Εμείς θα δουλεύουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε κάθε μέρα, θα παλέψουμε για σας για να προσφέρουμε μία ωραία εικόνα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά».  

Σχετικά άρθρα