Κοιτάει το βάθος του ρόστερ

Η πρώτη ανακοίνωση μαζεμένων αγωνιστικών από το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας φέρνει στον Παναθηναϊκό διπλά παιχνίδια ανά εβδομάδα στις επόμενες 45 ημέρες.

Είναι το πρώτο από τα τρία πολύ βεβαρημένα χρονικά διαστήματα μέχρι το τέλος του 2014. Σε αυτό το τρίμηνο με τα έξι ματς των ομίλων του Europa League, τρία παιχνίδια του Κυπέλλου και 14 ή 15 αγώνες του πρωταθλήματος, ο Γιάννης Αναστασίου θα πρέπει να δει στο βάθος του ρόστερ του ώστε να βγει το πρόγραμμα με τους λιγότερους δυνατούς τραυματισμούς.

Από τις 14 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 5 Οκτωβρίου στο διάστημα των 22 ημερών ο Παναθηναϊκός έχει επτά αγώνες και μάλιστα οι πέντε εκτός έδρας, είτε εκτός Ελλάδας είτε εκτός Αττικής! Με Καλλονή, Πλατανιά, Εστόριλ, Παναιτωλικό και ένα Κυπέλλου με αντίπαλο που θα γίνει γνωστός σε λίγες μέρες στην κλήρωση (αλλά με το νέο σύστημα οι Πράσινοι δίνουν και τα τρία ματς του ομίλου του Κυπέλλου εκτός έδρας). Τα εντός είναι με Ντινάμο Μόσχας και Νίκη Βόλου. Μεσολαβεί η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και από 19 Οκτωβρίου έως 9 Νοεμβρίου υπάρχουν άλλα επτά ματς σε 22 μέρες. Πάλι δύσκολα και με πολλά εκτός έδρας. Αϊντχόφεν, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Κύπελλο ενώ στη Λεωφόρο θα παίξει με ΟΦΗ, Ατρόμητο και Αϊντχόφεν.

Πρόγραμμα- φωτιά και είναι αυτονόητο ότι δεν βγαίνει με 15-16 παίκτες. Χρειάζεται ένα μελετημένο ροτέισον με λελογισμένη χρήση όλου του ρόστερ.

Σχετικά άρθρα