Δεν μου αρέσει να κάνω στοματικό έρωτα στο αγόρι μου. Πώς να το αποφύγω… κομψά;

Δεν μου αρέσει το στοματικό σεξ αλλά αρέσει στο αγόρι μου πολύ και κάθε φορά δυσανασχετώ όταν πρέπει να το κάνω. Μια φίλη μου μού είχε πει ότι όλοι οι άνδρες το θέλουν και είναι σημαντικό.

Είναι σωστό να κάνουμε πράγματα που δεν θέλουμε για να ικανοποιήσουμε τον άλλο; Εγώ νομίζω όχι. Πώς πρέπει να το αρνηθώ για να μην φανεί ότι δεν τον θέλω;

Και υπάρχει περίσταση που πρέπει η γυναίκα να το κάνει;

Στο ερώτημά σας απάντησε ο Ανδρολόγος Δρ. Ζήσης Παπαθανασίου

Είναι σύνηθες να γίνεται η σεξουαλική πρακτική της διέγερσης του πέους με το στόμα με σκοπό την πρόκληση ερωτικής ηδονής μεταξύ των ερωτικών παρτενέρ. Σίγουρα, όμως, δεν πρέπει να κάνουμε πράγματα που δεν μας ευχαριστούν. Το σεξ είναι καλό να είναι χαρά και για τους δύο. Οι περισσότεροι άνδρες ζητούν από τη σύντροφό τους στοματικό σεξ.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να εξηγήσετε στον σύντροφό σας τα δικά σας «θέλω» και ότι το στοματικό σεξ μπορεί να σας βγει κάποτε μέσα από τη συνεχή επικοινωνία και εμπιστοσύνη. Όσο για το αν υπάρχει περίσταση που η γυναίκα πρέπει να το κάνει, η χρησιμότητα του στοματικού σεξ είναι είτε για προκαταρκτικό ερωτικό παιχνίδι είτε για παραπάνω ηδονή.

Πολλοί είναι εκείνοι οι που άνδρες ερεθίζονται πολύ, ίσως και αποκλειστικά από αυτό.  Επίσης, το στοματικό σεξ βοηθά όταν μια γυναίκα έχει εμμηνόρροια ή το ζευγάρι θέλει να αποφύγει οποιαδήποτε πιθανότητα εγκυμοσύνης.

Δρ. Ζήσης Παπαθανασίου
Επίκουρος Καθηγητής Γυναικολογίας – Ανδρολόγος
Διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου
www.sexmedic.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οργασμός: Οδηγός για την τέλεια κορύφωση!

Ποια είναι τα 5 παιχνίδια στο σεξ που ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσεις;

Γνώρισα κάποιον και έχει μανία με το ομαδικό σεξ: Είναι φυσιολογικό;

Σχετικά άρθρα