Έλεγχος ετοιμότητας

Λίγο πριν ξεκινήσει ο καταιγισμός αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε το βράδυ στις 8 μ.μ. στη Λεωφόρο ένα φιλικό πραγματική δοκιμασία για κάποιους παίκτες του. Αντίπαλός του η ρουμανική Βιτορούλ.
Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει κατά βάση να δει σε ποιο βαθμό μπορεί να υπολογίζει ορισμένους ποδοσφαιριστές του. Πρώτα απ’ όλους τον Εμίρ Μπαϊράμι. Ο Σουηδός ακόμα δεν έχει βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, αν και χρονικά ήταν η πρώτη μεταγραφή επί ημερών Νταμπίζα και Αναστασίου. Ο τελευταίος που τον υπέδειξε κι όλας, πιστεύει πολύ στις ικανότητές του. Ο Μπαϊράμι προπονείται κανονικά και ιατρικά έχει το «οκ» από το ιατρικό τιμ για να μπει πια σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό. Πρέπει, όμως, και αυτός να δείξει ότι είναι σε θέση να βοηθήσει. Έστω και με το ελαφρυντικό της πολύμηνης αγωνιστικής αποχής.
Επίσης τεστ είναι το φιλικό για τον Βαλμίρ Μπερίσα. Θα είναι η πρώτη του φορά που θα αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα και σίγουρα όλοι περιμένουν από αυτόν να δείξει ότι είναι σε θέση να βοηθήσει, Ο 18χρονος επιθετικός αποκτήθηκε ως πρόσθετη λύση στην επίθεση.
Σημαντικό θα είναι το ματς και για τον Λουκ Στιλ. Ο Βρετανός τερματοφύλακας περιμένει την ευκαιρία του, δεδομένης της παρουσίας του Στέφανο Κοτσόλη στην εστία του Τριφυλλιού. Ο Στιλ περιμένει να πάρει την παρθενική του συμμετοχή.

Σχετικά άρθρα