«Η κατάσταση στο Καραϊσκάκη είναι… αρρωστημένη»

Η Μάλμε είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Σουηδός επιθετικός Μάρκους Ρόσενμπεργκ μίλησε για την ατμόσφαιρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης.

«Δεν έχουμε καλή εικόνα για τον ΟΛυμπιακό ακόμα γιατί δεν έχει παίξει πολλά ματς. Έχω αγωνιστεί, όμως, εναντίον και ξέρω πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι. Στο γήπεδο τους υπάρχει περισσότερο μίσος για τον αντίπαλο, παρά αγάπη για την ομάδα τους. Είχα βρεθεί κάποτε αντίπαλος σε ένα ματς ζωής ή θανάτου και η κατάσταση ήταν… αρρωστημένη. Νομίζω πως χάσαμε με 2-0. Ο Ολυμπιακός πήρε ενέργεια από τον κόσμο του, κάτι που θα κάνουμε κι εμείς από τον δικό μας», δήλωσε ο Ρόσενμπεργκ.  

Για το γεγονός πως η Μάλμε πέρασε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είπε: “Γι  μένα είναι φανταστικό. Και αυτό γιατί το να περάσει μία ομάδα από την Σουηδία στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι εξαιρετικά δύσκολο. Όσο βρισκόμουν σε Άγιαξ και Βέρντερ, το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν δεδομένο, εδώ όμως δεν το πίστευε κανείς”.

Για τον όμιλό, τόνισε: “Δεν είμαστε το μεγάλο όνομα και θα προσπαθήσουμε να το ευχαριστηθούμε. Η Γιουβέντους είναι το φαβορί του ομίλου. Η Ατλέτικο από την πλευρά της έχασε κάποιους σπουδαίους παίκτες, όμως παραμένει ποιοτική ομάδα. Είναι ένα ιδιαίτερο σκληρό γκρουπ”.

Σχετικά άρθρα