Έτοιμη η Εθνική για την πρεμιέρα (videos)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας για την αυριανή (7/9 21:45 Real FM, Pamesports.gr) πρεμιέρα των προκριματικών του Euro κόντρα στη Ρουμανία.

Οι Έλληνες διεθνείς προπονήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά όπου θα επιστρέψουν αύριο το πρωί για χαλάρωμα πριν από την αναμέτρηση, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Το πρόγραμμα ξεκινησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κομμάτι στο οποίο όπως τόνισε και ο Κλαούντιο Ρανιέρι στην συνέντευξη Τύπου υπερτερούν οι Ρουμάνοι λόγω των περισσότερων ματς που έχουν στα πόδια του, και συνεχίστηκε με εναλλαγές της μπάλας με μία επαφή.

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως όπως συνηθίζει θα αποφασίσει την παραμονή του αγώνα για το αρχικό σχήμα που θα επιλέξει, ενώ όσον αφορά τον αντικαταστάτη του τραυματία Μανιάτη, όταν ρωτήθηκε «Κονέ ή Μάνταλος;», τόνισε πως η απάντηση θα δοθεί το βράδυ της Κυριακής.

Αυτοί που πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για την ενδεκάδα της Εθνικής είναι ο Καρνέζης στην εστία, αριστερά ο Χολέβας, δεξιά ο Τοροσίδης και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μανωλάς-Παπασταθόπουλος. Σίγουρος είναι ο Ανδρέας Σάμαρης, ενώ πίσω από τον προωθημένο Κώστα Μήτρογλου θα αγωνιστούν ο Σαμαράς αριστερά και δεξιά ο νέος αρχηγός της γαλανόλευκης Δημήτρης Σαλπιγγίδης . Τις προηγούμενες ημέρες για τις θέσεις των χαφ ο Ρανιέρι δοκίμασε τους Κονέ, Μάνταλο, Ταχτσίδη και Χριστοδουλόπουλο.

Όπως εκφράστηκε στη Συνάντευξη Τύπου από τον Ορέστη Καρνέζη και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, στο μυαλό των διεθνών είναι το γεγονός ότι οι εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη θα είναι άδειες το βράδυ της Κυριακής, κάτι που όπως είπε και ο Ρανιέρι αποτελεί ντεζαβαντάζ για την Εθνική και πλεονέκτημα για τους Ρουμάνους. 

Σχετικά άρθρα