Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Προσλήψεις 498 αναπληρωτών σε γυμνάσια και λύκεια
Προσλήψεις 498 αναπληρωτών σε γυμνάσια και λύκεια thumbnail

Προσλήψεις 498 αναπληρωτών σε γυμνάσια και λύκεια


Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών για την κάλυψη των λειτουργικών κενών σε δημόσια γυμνάσια και λύκεια ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.
Συγκεκριμένα, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 198 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ02 (φιλόλογοι), 100 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ03 (μαθηματικοί), 67 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ04.01 (φυσικοί), 33 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ04.02 (χημικοί) και 100 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ04.04 (βιολόγοι).

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας, από τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 έως και την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014.

Θα τοποθετηθούν, με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής, στην οποία προσλήφθηκαν, μέχρι και τη λήξη του διδακτικού έτους.

Ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών λαμβάνεται υπ’ όψιν η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι πίνακες των ονομάτων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του υπουργείου www.minedu.gov.gr .


ΠΗΓΗ: naftemporiki.grComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X