Κονέ: «Να παραδειγματιστούμε από την ομάδα του 2004»

Την ανάγκη να παραδειγματιστεί η τωρινή Εθνική ομάδα από το πάθος που είχε εκείνη του 2004 ώστε να αξιοποιήσει με διακρίσεις τις μεγάλες ικανότητές της, τόνισε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Ρουμανία ο Παναγιώτης Κονέ .

Ο διεθνής άσος τόνισε:

«Αυτή η ομάδα έχει ταλέντο, χρειάζεται να παραδειγματιστεί από το πάθος των παιδιών του 2004. Εγώ που είμαι 4 χρόνια σε αυτή την ομάδα θα πρέπει να δώσω στα νέα παιδιά να καταλάβουν ότι οι επιτυχίες έρχονται με πάθος και χαρακτήρα. Και να κερδίζαμε τα ίδια θα έλεγα, όσοι με ξέρουν το γνωρίζουν. Αυτή η ομάδα έχει ταλέντο και παίκτες με μεγάλες ικανότητες. Είχαμε ξεκινήσει άσχημα και στο παρελθόν, αλλά μετά είχαμε προκριθεί γιατί δείξαμε χαρακτήρα. Αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα. Έχουμε λαμπρό παρελθόν, τώρα θα πρέπει να έχουμε λαμπρό μέλλον.

Στη Φινλανδία θα πάμε για τη νίκη, έχουμε ένα μήνα να προετοιμαστούμε, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, αυτό θα πρέπει να το καταλάβουμε. Είμαστε πάντα μια ομάδα που μάχεται κι αυτό πρέπει να συνεχίσουμε. Κι ο προπονητής θα μας δώσει την ψυχολογία και τον χαρακτήρα που απαιτείται».

Σχετικά άρθρα