Η… κορυφή του προβληματισμού!

Ο Μίτσελ έχει αρκετές σκέψεις όσον αφορά στα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα βάλει την επόμενη εβδομάδα εναντίον της Ατλέτικο στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, κυρίως σε ό,τι αφορά τη στελέχωση της μεσαίας γραμμής αλλά και τους τρόπους αναχαίτισης των επιθετικών όπλων της ισπανικής ομάδας.
 
Ένα σοβαρό ζήτημα, όμως, είναι ποιος θα παίξει σέντερ φορ στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό. Κι ακόμα δεν είναι εύκολο να απαντηθεί αυτό με σιγουριά. 
 
Φαβορί αυτή τη στιγμή δείχνει ο Διαμαντάκος, σε σχέση με τον Μήτρογλου και τον Μπενίτες. Ο νεαρός στράικερ έχει κάνει εξαιρετική προετοιμασία με τον Ολυμπιακό όλο το καλοκαίρι, ήταν βασικός σε όλα τα επίσημα και ανεπίσημα ματς που έχουν δώσει έως τώρα οι ερυθρόλευκοι και δείχνει πιο «μέσα» στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.
 
Ο Μήτρογλου είναι φυσικά το βαρύ πυροβολικό του Ολυμπιακού, αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν η βεβαιότητα ότι είναι σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας. Κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι της Εθνικής με την Ρουμανία, έστω κι αν ο Μητρογκολ δεν βοηθήθηκε από τη ροή του αγώνα και δεν βρέθηκε σε θέσεις βολής. Μια πάσα πήρε και το έβαλε, αλλά ήταν οφσάιντ. 
 
Ο Μπενίτες μοιάζει λίγο πιο πίσω από τους δύο Έλληνες, καθώς είναι σε φάση προσαρμογής και δεν θα είναι έκπληξη εάν δεν είναι ούτε στον πάγκο στο ματς με την Ατλέτικο.
 
Όλα θα κριθούν για την κορυφή της επίθεσης στις προσεχείς ημέρες, προπονήσεις και φυσικά στην εικόνα που θα δώσει και το ματς με τον ΟΦΗ. 
 
Αλλά αυτή την ώρα, βάσει ποδοσφαιρικής λογικής, το προβάδισμα είναι στον Διαμαντάκο.

Σχετικά άρθρα