Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Προτείνουν 120 δόσεις για τις επιχειρήσεις
Προτείνουν 120 δόσεις για τις επιχειρήσεις  thumbnail

Προτείνουν 120 δόσεις για τις επιχειρήσεις

Ριζική, ενιαία, συστημικού και όχι αποσπασματικού χαρακτήρα αντιμετώπιση στα χρέη προς τις τράπεζες, την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία των ζορισμένων -βιώσιμων όμως- επιχειρήσεων, αλλά και γενναίο "κούρεμα" στα τραπεζικά χρέη, προβλέπει το σχέδιο της κυβέρνησης, το οποίο έχει ήδη αποσταλεί στην τρόικα. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει "συμφωνία επί της αρχής" μεταξύ της τρόικας και της ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης, το οποίο συλλέγει ποσοτικά στοιχεία για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης.
 
Εφόσον πάρει την έγκριση από την τρόικα, θα ολοκληρωθεί η σύνταξη του σχετικού νομοσχεδίου, το οποίο θα πάει προς ψήφιση στη Βουλή εντός του πρώτου δεκαημέρου του Οκτωβρίου.
 
Στη συνάντηση στο Παρίσι οι εκπρόσωποι των δανειστών προέβαλαν ενστάσεις, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι αγεφύρωτο, εξ ου και χρειάζεται η περαιτέρω επεξεργασία των προτάσεων για τη ρύθμιση-πακέτο των επιχειρήσεων.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews
       
                  


Real.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X